Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Milyen tünetei vannak az...

Milyen tünetei vannak az agykárosodásnak?

Figyelt kérdés
Milyen tünetei vannak lehet olyan hogy mozognak a tárgyak vagy hangulatú hasítanak vannak vagy fejteton nagyon nagy nyomás van majd megbolondul tőle ?
2021. máj. 27. 23:06
1 2 3 4
 21/31 Psylocyber ***** válasza:

"mikor elkezdtek kezelni injekcióval" >> heptaminol injekcióra gondolsz? Ez azért eléggé durva dolog és vicces, h a fűre meg azt mondod h veszélyes:)

Szerintem - bár nem tudom mióta áll fenn a problémád - az első kör az lenne, hogy nem szedsz semmit és extra egészségesen táplálkozol, sokat mozogsz, sokat vagy friss levegőn és rendesen alszol. Ha ez nem segít akkor pedig vissza a dokihoz... de először mindenképpen az egészséges életmódot kéne kipróbálnod. Most itt a nyár, adj magadnak pár hónapot és tényleg figyelj oda.

2021. máj. 29. 14:16
 22/31 A kérdező kommentje:
már régóta figyelek oda nem haptaminolt tablettába szedtem doppingoltam! akkor kezdődtek a gondok amikor elmentem pszihiáterhez és hosszú ideig kezelt injekcióval amitől rosszul voltam !!!
2021. máj. 29. 14:20
 23/31 Psylocyber ***** válasza:
milyen injekcióval kezelt? és miért?
2021. máj. 29. 14:32
 24/31 A kérdező kommentje:
hát állítólag skizofrénia trevicta risperidon xeplion de már a nevüktől is rosszul vagyok
2021. máj. 29. 14:34
 25/31 Psylocyber ***** válasza:

igen ez nem hangzik túl jól... nem volt még skizofrén ismerősöm, igazából fogalmam sincs h ez mit jelent a gyakorlatban. Viszont a mariskát felejtsd el, mert a te esetedben tényleg veszélyes lehet, hiszen ki tudja, hogy hatna rád! Egyébként kapod még a szurikat? Milyen hatása volt rád? Abbahagytad és utána kezdett fájni a fejed? Ha abbahagytad, akkor mióta nem kapod a szurit?

(bocs most el kell mennem, de este leszek még)

2021. máj. 29. 15:01
 26/31 Psylocyber ***** válasza:
egyébként a skizofréniának nálad milyen tünetei vannak, hogyan lett ez a diagnózis?
2021. máj. 29. 20:40
 27/31 A kérdező kommentje:
hát ez hossz´=u eléoször nem mertem othon maradni magam féltem hogy elkapnak de még most is vannak ezek a félelmek ezért ugy érzem megátol ez engem a céljaim elérésében sajnos
2021. máj. 29. 20:45
 28/31 A kérdező kommentje:
és nagyon roszul voltam int akit agyoncsaptak rendesen ütöttek vassal ostorozták a fejemet mikor meg kaptam azt a szemét valmit kár volt elfogadni iagzábol kár volt ezt csinálni
2021. máj. 29. 20:46
 29/31 Psylocyber ***** válasza:

szóval paranoid skizofrénia? Van egy film az "Egy csodálatos elme", egy híres matematikus életéről készült, aki paranoid skizofrén volt. John Nash volt a neve.

[link]

Az angol nyelvű wikipedia az kicsit részletesebb, de szerintem nézd meg a filmet, még én sem láttam, meg is megnézem. Csak az a tudat, hogy nem vagy egyedül ezzel a problémával már talán segít egy picit...

na megint lelépek, mert nem vettem holnapra tejet és reggel csak kávéval tudok elindulni :)

2021. máj. 29. 21:02
 30/31 Psylocyber ***** válasza:
amúgy ha ez már nagyon személyes, nyugodtan írj privátban, kíváncsi vagyok, hogy min mentél keresztül és hogy hogyan alakult ki ez a helyzet.
2021. máj. 29. 21:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!