Milyen tünetei vannak az agykárosodásnak?
"mikor elkezdtek kezelni injekcióval" >> heptaminol injekcióra gondolsz? Ez azért eléggé durva dolog és vicces, h a fűre meg azt mondod h veszélyes:)
Szerintem - bár nem tudom mióta áll fenn a problémád - az első kör az lenne, hogy nem szedsz semmit és extra egészségesen táplálkozol, sokat mozogsz, sokat vagy friss levegőn és rendesen alszol. Ha ez nem segít akkor pedig vissza a dokihoz... de először mindenképpen az egészséges életmódot kéne kipróbálnod. Most itt a nyár, adj magadnak pár hónapot és tényleg figyelj oda.
igen ez nem hangzik túl jól... nem volt még skizofrén ismerősöm, igazából fogalmam sincs h ez mit jelent a gyakorlatban. Viszont a mariskát felejtsd el, mert a te esetedben tényleg veszélyes lehet, hiszen ki tudja, hogy hatna rád! Egyébként kapod még a szurikat? Milyen hatása volt rád? Abbahagytad és utána kezdett fájni a fejed? Ha abbahagytad, akkor mióta nem kapod a szurit?
(bocs most el kell mennem, de este leszek még)
szóval paranoid skizofrénia? Van egy film az "Egy csodálatos elme", egy híres matematikus életéről készült, aki paranoid skizofrén volt. John Nash volt a neve.
Az angol nyelvű wikipedia az kicsit részletesebb, de szerintem nézd meg a filmet, még én sem láttam, meg is megnézem. Csak az a tudat, hogy nem vagy egyedül ezzel a problémával már talán segít egy picit...
na megint lelépek, mert nem vettem holnapra tejet és reggel csak kávéval tudok elindulni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!