Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Lehet emiatt agykárosodás?

Lehet emiatt agykárosodás?

Figyelt kérdés

Kb. fél órája egy ismerősöm köldök pc-t szúrt érzéstelenítés nélkül eleinte nem éreztem semmit alig fájt, de amikor átért a tű rosszul lettem, hányingerem lett és egy erős zúgást hallottam, majdnem elájultam tehát oxigén hiányos állapotba kerültem, lehet emiatt agykarosodásom?

Álltam amikor szúrta + a vérnyomásom kb. az egekben volt de levegőt csak lassan vehettem hogy ne mozogjon a hasam, emiatt kerülhettem oxigénhiányos állapotba vagy amiért egy idegen test szúródott belém? Elég vastag tű volt...

2017. máj. 25. 20:02
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Attól, hogy elájulsz nem kerülsz oxigénhiányos állapotba
2017. máj. 25. 20:05
 2/17 anonim ***** válasza:
100%

Mégis hogy lehet állva has pt-t szúrni?! Na meg gondolom milyen steril volt a tű is...de most inkább nem tartok kiselőadást.

Nem valószínű, hogy oxigénhiányos lettél, de ha egy pár nap mulva fejfájás vagy hányinger illevte mindettő jelentkezik akkor irány az orvos!

2017. máj. 25. 20:06
 3/17 anonim ***** válasza:
78%
Ami nincs, az nem károsodhat.
2017. máj. 25. 20:08
 4/17 anonim ***** válasza:
100%
Hát. Ez miatt nem lehet, de erősen gondolkodj, hogy a művelet előttről lehet-e valami miatt agykárosodásod...ha már így egymásnak szurkáltok piercongeket...
2017. máj. 25. 20:14
 5/17 anonim ***** válasza:
67%
Tisztelettel csatlakozom #3 véleményéhez. Valószínűtlen egyébként, hogy a vérnyomásod magas lett volna, ugyanis éppen a "majdnem elájultam " érzést a vérnyomás-esés okozza és a pszichés hatás.
2017. máj. 25. 20:15
 6/17 anonim ***** válasza:
78%
A 3-as megnyerte az internetet! :D
2017. máj. 25. 20:23
 7/17 A kérdező kommentje:
Ja most jöhet azzal jönni, hogy mennyire hülye vagyok hogy ilyeneket bevállalok, de semmi bajom. Le lett fertőtlenítve stb, és egyúttal a fülemben a porc is át szúrva tehát kettő egycsapásra. :D Akkor van gáz ha nincs normálisan lefertőtlenítve és nem elég nagy a tű amin aztán átmegy a pc, hanem benne hagyják vagy valahogy áterőszakolják. Szúrtam már magamnak így és csak ekkor volt gáz, egy hónapig be volt gyulladva majd végül ki kellett vennem. Pálinka, kamillás jégkockával jegelem és minden ok.
2017. máj. 25. 20:44
 8/17 anonim ***** válasza:
Suliba lyukasórában szemöldök pc-t szúrtunk egy havernak, az utána lévő két órán át vérzett. Másnap kiszakadt és egy hét mulva már vérmérgazéssel volt korházban. Tudom, ez egy drasztikus példa, mert mi is nem egyet szúrtunk/szúrtam magamnak is, de ezek után többet nem és a meglévőket is kiszedtem (fül, orr, kézen szinte minden ujjban, száj...) És mindig steril tűvel szúrtunk.
2017. máj. 25. 20:50
 9/17 A kérdező kommentje:

Most fertőtlenítettem le megint, gézbe raktam kamillapépet ráraktam a köldökömre leragasztottam. Ennél lehetek még sterilebb?

Így sincs sok értelme mert semmi baja. A fülemnek is kutya baja nyomásra érzékeny, de a régi saját szúrásaimnál ilyenkor már be volt dagadva meg gyulladva. Szerintem annyi a titok hogy a szúró tű minél nagyobb legyen...

2017. máj. 25. 21:18
 10/17 anonim ***** válasza:
69%
Az agykárosodás már bőven a szúrás előtt meglehetett, úgyhogy nincs miért aggódnod! :)
2017. máj. 25. 22:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!