Lehet emiatt agykárosodás?
Kb. fél órája egy ismerősöm köldök pc-t szúrt érzéstelenítés nélkül eleinte nem éreztem semmit alig fájt, de amikor átért a tű rosszul lettem, hányingerem lett és egy erős zúgást hallottam, majdnem elájultam tehát oxigén hiányos állapotba kerültem, lehet emiatt agykarosodásom?
Álltam amikor szúrta + a vérnyomásom kb. az egekben volt de levegőt csak lassan vehettem hogy ne mozogjon a hasam, emiatt kerülhettem oxigénhiányos állapotba vagy amiért egy idegen test szúródott belém? Elég vastag tű volt...
ami fertőtlenít: magas hő, hipó, 100%-os alkohol
ami nem fertőtlenít: kamilla...
a helyedben nem az agykárosodástól tartanék
Sima ajulastol nem lesz oxigen hianyod :D
Ahanyszor elajultam mar, akkor egy szinten lennek egy szobanovennyel. Ahhoz kepest joval atlagon feluli EQ-m, IQ-m, memoriam van... de ahogy elnezem, te nem csak tajekozatlan vagy, hanem buta is. Utobbin sajnos nem nagyon lehet valtoztatni.
Utolsó, jót nevettem.
Előző: Ki az isten mondta hogy kamillával akarok fertőtleníteni? A kamilla gyulladáscsökkentő és azzal borogatom hogy ne gyulladjon be, fertőtlenítővel meg fertőtlenítek ezt már leírtam tisztán és világosan. Az itteni emberek tényleg ennyire degeneráltak vagy direkt kötözködni akartok mert ennyire szar az életetek?
"A kérdező kommentje:
Most fertőtlenítettem le megint, gézbe raktam kamillapépet ráraktam a köldökömre leragasztottam. "
Akkor tanulj meg fogalmazni, te agyoniskolázott... Nyilván én vagyok a degenerált, aki ilyen kérdést mert feltenni... :)
Ha-ha-ha
Tanulj meg szöveget értelmezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!