A feministák azt mondják, hogy ők felszabadítják a férfiakat is. De miért jó az nekem, hogy én maradok otthon a gyerekkel?
40. abortusszal két nagy gond van:
1. Az anyuka úgy tekint a gyerekére, mint a saját tulajdonára, kvázi az apukának kuss van, ne szólhasson bele a saját gyereke életének a sorsába. Törvény szerint sem. (Ez a nagy női elnyomás.)
Attól, hogy megváltoztatja a nő testét, attól még mindig nem az ő teste.
2. Abortuszt jellemzően nem arra hivatkozva végeznek el, hogy pl. nemi erőszakból fogant, vagy súlyosan fogyatékos a gyerek, pl. autista - én ezt a két okot teljesen elfogadhatónak tartanám.
Abortusz legtöbb esetben akkor törtánik, amikor az egyetemista kisasszony nem szedett fogamzásgátlót és ő inkább még bulikázni akar mintsem gyereket nevelni. Ilyenkor aztán elmegy a dokihoz, elmondja, hogy őt mennyire traumatizálná a gyerek, és végrehajtják rajta a magzatgyilkosságot. Aztán elmegy a barátnői közé sajnáltatni magát, hogy őt ezzel mekkora trauma érte.
Ezzel vana probléma, semmi mással.
"Abortusz legtöbb esetben akkor törtánik, amikor az egyetemista kisasszony nem szedett fogamzásgátlót és ő inkább még bulikázni akar mintsem gyereket nevelni."
Forrás? Statisztika?
(Nem kötekszem, tényleg érdekelne.)
42: de igen, kötekszel.
Elmész egy abortuszklinikára, megnézed a várakozók életkorát, élethelyzetét, ott a statisztika. Putris cigánylányt nem fogsz látni közöttük, abban biztos lehetsz, csakis tiktokozó, elkényeztetett kislányokat, akik 35-40 között terveztek szülni, és akiknek most le kellene mondania a pasikról, bulikról amiatt a nyomorult rohadék magzat miatt, ami bennük nő.
Értem, tehát a kisujjadból szoptad elő, és majd más járjon utána a te állításaidnak. :D
(Pedig tényleg érdekelt volna amúgy.)
44: ezek szerint a te kezedben ott vannak a statisztikák, amikre hivatkozol.
Linkelnéd akkor őket?
Hol hivatkoztam bármire is? Pont, hogy érdeklődtem hogy hol található az a statisztika amiből te hoztad az említett adatokat.
Akkor tessék:
"A hosszabb távú irányzatokat tekintve történtek ugyan arányeltolódások a végzettség
szintjei között, ami viszont nem változott, az az, hogy a 8 általánost végzett, nők szerepelnek leggyakrabban az évenkénti művi vetélési statisztikákban, őket a középiskolát végzett, érettségivel rendelkező nők követik, a legkisebb arányban pedig a 8 általánost sem végzett, illetve a felsőfokú végzettségű nők
szerepelnek."
(...)
"Az eredmények egyértelműen azt bizonyítják, hogy az iskolai végzettség szintjének emelkedésével párhuzamosan határozottan csökken a művi vetélések gyakorisága. A két szélsőérték (a 8 általánost sem végzettek és felsőfokú végzettségűek) között több mint hétszeres a különbség, de a 8 általánost végzett nők körében is közel hatszor gyakoribb a művi vetélés, mint a felsőfokú végzettségűeknél"
Forrás: KSH, [link] 12. oldal
Tehát a kérdésem továbbra is, hogy te honnan szeded azt az adatot, hogy abortusz leggyakrabban "egyetemista kisasszonyokkal" történik? Forrás?
48: akkor bocsáss meg kérlek, valóban nem az egyetemista, hanem a középiskolás réteg járkál leginkább el abortuszra.
Ez nyilván sarkalatosan változtat azon a tényen, hogy éretlen husikák, nem vállalva a gyerekkel járó felelősséget inkább meggyilkoltatják a magzatot, mert ők még nem éltek eleget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!