Milyen élet az amikor az ember csak dolgozik vagy otthon van azon kívül soha nincs semmi?
Figyelt kérdés
2021. ápr. 10. 15:24
1/7 alletta válasza:
nagyon unalmas.
van akinek megfelel így is, van aki tesz ellene.
2/7 anonim válasza:
Nem feltétlenül unalmas, még csak nem is feltétlenül ingerszegény. Lehet, hogy például tök érdekes az illető munkája, és/vagy az otthoni szabadidejét nagyon érdekes dolgokkal tölti.
4/7 anonim válasza:
Modern rabszolgasors. Az enyém is ilyen.
5/7 anonim válasza:
Miért, mi kellene? 5 pulya, minden évben új valaki mellém? Akkor inkább a magány, az unalmas élettel. Egyszer úgyis véget ér.
7/7 anonim válasza:
Nekem nem unalmas, melóba ledolgozom a 4 nap 12 órát, aztán 4 napig itthon vagyok, online játszom, nevelem a macskáim, takarítok, olvasok! Mindig itthonülős típus voltam, persze voltak barátnőim (sajnos), barátaim viszont igazán sosem voltak :D De már barátokra nem is vágyom, játék alatt szoktam társakat keresni egy egy session-re és ez így elég is nekem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!