A feministák azt mondják, hogy ők felszabadítják a férfiakat is. De miért jó az nekem, hogy én maradok otthon a gyerekkel?
Hagyjátok 4-est szerintem vagy trollkodik vagy kapott már az élettől eleget.
Amúgy azt látom érdekes módon, hogy egyetértünk abban, hogy a párok dolga eldönteni ki marad otthon. Aztén mégis egnem támadnak egyesek, hogy én azt preferálom, hogy a nő legyen otthon, vagyis a párom. Kissé ellentmondásos ez, hiszem épp az előbb értettünk egyet abban, hogy a pár joga eldönteni ezt senki másé. Feministáké sem.
Én arra tudok gondolni, hogy szerintem a pár joga eldönteni - és a pár két emberből áll. Szóval szerintem attól függ, hogy a párod is azt preferálja-e hogy ő maradjon otthon.
Lehet hogy neked nem jó, de sokaknál pl. a nő keres (sokkal) jobban, és jobban megéri nekik, ha ő megy vissza dolgozni.
Ha te ezzel nem akarsz élni, szerintem senkit sem érdekel,max a párodat.
Nyugi, ez csak egy közösségi médiás baromság.
Az igazi feminista-aktivisták szarnak rátok, és pontosan tisztában vannak vele hogy nincs mi alól felszabaditani titeket.
A férfiak patriarchatus alól való felszabaditáta kb az a kategória mintha a heterokat akarnád megmenteni a homofóbiától. Nincs sok értelme, intelligens ember csak mosolyog rajta.
Amúgy meg még csak nem is a gyerek pesztrálgatásról beszél az a pár hülye aki "fel akarja szabadítani a férfiakat". Hogy tudsz még egy ilyen primitív véleményt is félreértelmezni?
Nem, nem azt akarják.
Azt akarják, hogy ez egy döntés legyen, amibe a nő IS beleszólhat, egyenrangú partnerként.
17: de ezt nem értem, miért szerinted ebbe nem szólhat most bele?
Leglfeljebb vidéken van az eldugott világvégi falvakban, hogy a nőnek kuss van és a férfi az úr. Ma minden normális kapcsolat a kölcsönös bele egyezésen alapul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!