Hogy kezelitek a csúnya szavakat felétek ?
Figyelt kérdés
Párom amíg meg nem kapott addig minden rózsaszínnek tűnt. Amint össze költöztünk egyre jobban kinyílt a szája felém. Mintha más emberrel élnék mint akit megismertem pár éve. Amint ütközik a véleményünk es én elmondanám h én máshogy látom, máshogy gondolom egyből felemeli a hangját velem. Csúnya szavakkal illet. Simán odamondja rám h tróger vagyok, aljas vagyok, mocskos vagyok! Többször megkaptam h költözhetek el ha nem tetszik valami.Ha vissza szólnék csak olaj lenne a tűzre. Már ott tartok h pár éve élünk csak együtt de h ne legyen konfliktus bólogató kutyává válok. Ha mindenben helyeslek amit ő mond, amit ő akar akkor viselkedik csak velem úgymond normálisan. Ti tudnátok így élni egy pasival?2021. máj. 24. 09:44
22/29 anonim válasza:
Ha már most ilyen szerinted később milyen lesz? Az ilyen nem normális,menj amig nem köt hozzá gyerek, hitel stb!
23/29 anonim válasza:
téged letrógerez de te vagy a választottja. gyakorlatilag saját magát (is) sértegeti. hagyd a francba, az ilyen nem változik
24/29 anonim válasza:
Én a legelső kapcsolatomban éltem át ilyet, persze elnéztem, mert szerelmes voltam, biztos nem gondolja komolyan. Aztán ahogy elmúlt a rózsaszín köd, egyre jobban fájtak ezek a szavak. Egészen addig, amíg "poénból" meg nem pofozott. Na, utána léptem le.
25/29 anonim válasza:
Lépj le amíg még nem késő. Mert előbb vagy utóbb meg is fog ütni.
26/29 anonim válasza:
Nem tudnék. Látszik, hogy ezáltal elnyom, pedig egy kapcsolatban egyenrangú feleknek kell lenni! Biztos, hogy beszélnék vele erről, ha pedig nincs változás, akkor hasta la vista!
27/29 anonim válasza:
Nincs miről beszélgetni, 26-os! Szerinted a pasi csak arra vár, hogy szépen megkérjék?
28/29 anonim válasza:
Mivel nem ismerjük a pasit így nem tudhatjuk..
29/29 anonim válasza:
Pont eleget tudunk róla. A brutalitásról nincs mit magyarázni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!