Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogy kezelitek a csúnya...

Hogy kezelitek a csúnya szavakat felétek ?

Figyelt kérdés
Párom amíg meg nem kapott addig minden rózsaszínnek tűnt. Amint össze költöztünk egyre jobban kinyílt a szája felém. Mintha más emberrel élnék mint akit megismertem pár éve. Amint ütközik a véleményünk es én elmondanám h én máshogy látom, máshogy gondolom egyből felemeli a hangját velem. Csúnya szavakkal illet. Simán odamondja rám h tróger vagyok, aljas vagyok, mocskos vagyok! Többször megkaptam h költözhetek el ha nem tetszik valami.Ha vissza szólnék csak olaj lenne a tűzre. Már ott tartok h pár éve élünk csak együtt de h ne legyen konfliktus bólogató kutyává válok. Ha mindenben helyeslek amit ő mond, amit ő akar akkor viselkedik csak velem úgymond normálisan. Ti tudnátok így élni egy pasival?
2021. máj. 24. 09:44
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
13%
Engem ha csak dühböl illetett nem személyes szavakkal illetnek nek zavar. De ezt ami nálad folyik nem türném.
2021. máj. 24. 11:07
 12/29 anonim ***** válasza:
100%

Egyszer mondaná rám a párom, hogy tróger, aljas, mocskos vagyok, másodjára már nem tudná, mert otthagynám a pcsába. Lehet vitázni, veszekedni, de velem ne beszéljen így senki.

Ez amiben ti vagytok, nem kapcsolat, te bólogatsz, hogy ne legyen cirkusz, ahelyett hogy már rég elköltöztél volna.

2021. máj. 24. 11:38
 13/29 anonim ***** válasza:
100%
Hagyd ott ezt a pasit. Találsz jobbat is.
2021. máj. 24. 11:50
 14/29 anonim ***** válasza:
100%
Biztos, hogy lelépnék ebben a helyzetben. Alapvetően tisztelni kellene a másik embert, hát még egy párkapcsolatban! Ha ez nincs, mire épül a kapcsolat?
2021. máj. 24. 11:50
 15/29 anonim ***** válasza:
63%
15# vagyok, amúgy a viccet félre téve, meg kellene beszélnetek ezt a dolgot, és ha nem változtat, nem tudsz mást, csak lelépni
2021. máj. 24. 11:59
 16/29 anonim ***** válasza:
97%

Megbeszélni? Hol élsz te?! Szerinted azért goromba, mert senki nem mondta neki, hogy ne legyen az? A lehető legrosszabb tanács beszélgetni!!!

11:57-es válaszodat pedig jelentem trágárság miatt! Csak mert "utálod a csúnya beszédet".

2021. máj. 24. 12:04
 17/29 anonim ***** válasza:
3%

17, jelentsd, sejtettem hogy valaki fogja, humorérzék nuku.

Egyébként a megbeszélést azért javasoltam, mert nem írta le az illető, hogy miket mond, ami így felhúzza. Lehet folyton a családját szidja, stb. Ezt így látatlanban nem tudhatjuk. Nem tudni mire mondja azt pl., hogy aljas.

2021. máj. 24. 12:08
 18/29 A kérdező kommentje:
Én nem szidok senkit, főleg nem a családját.
2021. máj. 24. 12:10
 19/29 anonim ***** válasza:
100%
18, Szerintem akkor nincs értelme erőltetni a kapcsolatot.
2021. máj. 24. 12:12
 20/29 anonim ***** válasza:
100%
Hagyd ott! Szüleim is igy voltak es ma mar egymásnak is mennek.
2021. máj. 24. 12:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!