Hogy kezelitek a csúnya szavakat felétek ?
Figyelt kérdés
Párom amíg meg nem kapott addig minden rózsaszínnek tűnt. Amint össze költöztünk egyre jobban kinyílt a szája felém. Mintha más emberrel élnék mint akit megismertem pár éve. Amint ütközik a véleményünk es én elmondanám h én máshogy látom, máshogy gondolom egyből felemeli a hangját velem. Csúnya szavakkal illet. Simán odamondja rám h tróger vagyok, aljas vagyok, mocskos vagyok! Többször megkaptam h költözhetek el ha nem tetszik valami.Ha vissza szólnék csak olaj lenne a tűzre. Már ott tartok h pár éve élünk csak együtt de h ne legyen konfliktus bólogató kutyává válok. Ha mindenben helyeslek amit ő mond, amit ő akar akkor viselkedik csak velem úgymond normálisan. Ti tudnátok így élni egy pasival?2021. máj. 24. 09:44
2/29 anonim válasza:
Épeszű ember nem tud. Mért kéne bárkinek ezt tennie? Ha te igen, magadra vess minden következményért. Bár a meggyilkolásod után már nem fogsz tudni.
4/29 anonim válasza:
Már rég fakepnél hagytam volna...
Ez csak rosszabb lesz... a verbalis agressziót követi a fizikai is...☹
5/29 anonim válasza:
Nem kérdéd, hogy nem.
Te mégis miért élsz vele, kérdező? Mi van a mérleg másik serpenyőjében? Mi az, amit ad neked ez a kapcsolat? Ha ezen gondolkodnod kell, akkor kezdj csomagolni.
6/29 anonim válasza:
Nem értem, mit vársz tőlünk. Neked ez így jó, különben már nem lennél ott.
7/29 anonim válasza:
És ne dőlj be semmilyen ígérgetésnek, ez így szokott működni, visszaédesget, aztán ugyanúgy megy tovább. Az előző választ annyiban módosítanám, hogy ne "kezdj" csomagolni, hanem igen gyorsan csomagolj be és azonnal menj, végleg, és ezt akkorra időzítsd, amikor nincs otthon. Van hova menned? Ne feledd: a gyilkosságok tőbbsége családon belüli erőszak. Olvass utána a mérgező kapcsolatoknak és a nárcizmusnak. Ne bízz benne, nem lesz jobb!
8/29 anonim válasza:
Én már rég kidobtam volna, de te még vele fogsz maradni párévig. Azért gyereket ne csináljatok ebbe a remek, harmonikus kapcsolatba.
9/29 anonim válasza:
Pár éve? Kösz nem. Otthagytam volna a második csúnya szó után. Nekem is mocskos szám van de a páromat akit szeretek sose illetnék semmivel, főleg nem olyannal amivel tudom, hogy nagyon megbántom
10/29 anonim válasza:
Én ugyan pasi vagyok, de beleképzelvén magamat a helyedbe, én tipliznék. Nem a káromkodások miatt, azzal még nem lenne baj, de a sértegetés az nálam zéró tolerancia. (Fordított esetben, sajnos "hölgy"-gyel jártam így, hogy ő kezdett velem így viselkedni, mihelyst birtokon belül érezte magát. El is hajtottam a vérbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!