Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért állnak be lányok közel...

Miért állnak be lányok közel mellém olyan helyen ahol nem is lenne muszáj? Ennek mi lehet az oka?

Figyelt kérdés
Lányokat kérdezem elsősorban hátha tudják. Például bent vagyok a városban a vasúttàllomason. Kint vagyok a vasúttàllomas előtt, sok pad nagy tér stb. Nem szoktam leülni ha nagyon muszáj akkor állok. Észrevettem hogy nőknek vagy lányoknak nagyon szokása hogy oda állnak mellém olyan 1-2 méterre kb. Amikor nem is lenne muszáj mert akkora tér van meg sok pad. De a belső része is nagy a vasútállomásnak. Jó pasinak nem tartom magam sőt tudom hogy nem vagyok az, szóval biztos nem tetszem egyiknek se. De akkor mi az oka lányok?? Hátha tudjátok.

2021. máj. 22. 16:46
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Biztos jó szagod van.
2021. máj. 22. 17:28
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Én pozitívabban látom, mint az eddigi válaszolók...

Lehet, hogy megbízhatónak tűnsz, hogy"rád van írva", hogy segítesz, ha kell.

18-24 éves korom között sokat kellett vonatoznom. Rengetegen zaklatnak ám egy fiatal lányt! Egy idő után én is kerestem egy szimpatikus embert, akinek a közelébe álltam, onnantól nem volt gond.

2021. máj. 22. 17:46
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

Én is arra tudok gondolni, mint amit a #12es válaszoló írt, hogy megbízhatónak tűnsz. Ha van egy kipusztult állomás, én is emberközelbe megyek (persze,ha nem pont azokat az alakokat akarom elkerülni).

Borzasztóan gyanakvó vagyok, esetleges zaklatás esetén tudat alatt is segítséget remélek szerintem.

2021. máj. 22. 21:26
 14/16 anonim ***** válasza:
Biztosan taszítod őket...
2021. máj. 23. 22:07
 15/16 anonim válasza:

Lehet tetszel/szimpatikus(abba) vagy nekik mint mások .

Inkább örülj . Ha nem örülsz akkor inkább ne vedd őket figyelembe !

2021. jún. 15. 23:44
 16/16 anonim ***** válasza:
Lehet biztonságban érzik magukat a közeledben
2021. jún. 18. 15:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!