Gáz, ha valaki amúgy igényesen öltözködik, és ad magára, viszont az esetek 90%-ban csak a fekete nadrágok állnak neki jól?
Tehát ha felsőt nem hordok egy héten kétszer ugyanazt, de nadrágot maximum 2 vagy esetleg 3at hordok egy héten.
A feketén kívül van sima farmer színű nadrágom (sötétebb és világoaabb), de már abban sem igazán érzem jól magam, mert kevés színösszeállításhoz illik, ami nekem jól állna.
Így az esetek 70-80%ban fekete vagy sötétszürke nadrágot hordok.
Felsőket mindennap váltok, cipőt is igyekszem hetente 1x váltani (mármint nem újat venni, hanem másikat felvenni, nem mindennap ugyanazt felvenni).
Érzem, hogy kapom majd az ívet, hogy feleslegesen foglalkozok ennyire ezzel, és hogy tuti meleg vagyok. De tényleg érdekel, hogy most így azt fogják megszólni aki lát nap mint nap, hogy na ennek csak ez az egy nadrágja van, vagy azt fogják mondani, hogy legalább olyat vesz fel csak ami áll rajta valahogy.
21/F
Speciel a farmerhez minden megy, így a kifogásod, hogy kevés színösszeállításhoz megy, az hibás.
Egyébként lehetne 365 db farmered, amit naponta cserélgetsz, én biztos nem látnám a különbséget.
Ez vonatkozik a fekete és a sötétszürke nadrágjaidra is.
Egy férfin amúgy is az a lényeg, hogy a nadrágja legyen tiszta, megfelelő szabású és ennyi!
Nagyon nívós helyen dolgozom, kifejezetten a felső tízezerbe tartozó férfiak között, de gőzöm sincs, hogy milyen nadrág van rajtuk napi szinten. Megkockáztatom ahogy őket ismerem, hogy nem kerítenek ekkora ügyet a gatyáiknak, mint te.
Az meg hogy meleg vagy vagy sem, a magánügyed, de valóban ez a testkultuszod több mint gyanús.
A fiú osztálytársaim érettségiig (19-20 évesek voltunk) ugyanazt az egy pulóvert hordták 5 évig. Emlékszem, mekkora döbbenet volt, mikor egy egyik másban jött, és kényszeredetten bevallotta, hogy anyukája kimosta. :D
szóval tök feleslegesen agyalsz ezen, senki nem fog ezen fennakadni, hogy mindig fekete nadrágban jársz. Akit érdekel valamennyire, az meg észre fogja venni, hogy ez 3 különböző darab.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!