Az égő/ciki ha egy fiú feketében öltözködik?
Figyelt kérdés
Én csak feketét veszek fel de az utcán mindenki megbámul, nem sok embert látok teljesen feketében. Nem vagyok emos, se ilyenek.2015. szept. 6. 17:16
2/7 anonim válasza:
Nem ciki. Csak lehet, hogy gyászolós a kinézeted.:D
Viszont: ha vékony vagy, ne vegyél fel feketét, mert csak vékonyít.;)
3/7 anonim válasza:
Lehet, csak azért bámulnak meg, mert jóképű vagy :)
4/7 anonim válasza:
5/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
2-esnek
Átlagos a testsúlyom, alkatom, bár nem zavarna ha vékonyítana
2015. szept. 6. 17:28
7/7 anonim válasza:
Nem ciki, viszont szerintem kicsit unalmas, ha valaki mindig csak egy színbe öltözködik. Öcsém csak fekete pólót vesz fel, van neki sok, minden van valami minta, nadrágként farmert hord mellé, de szerintem elég unalmas hogy mindig csak fekete a pólója.
De persze ha nem nézel ki nevetségesen, azon túl már csak az számít hogy te miben érzed jól magad, szóval mehet. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!