Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hogyan lehet finoman és...

Hogyan lehet finoman és kedvesen megmondani egy férfinek, hogy ciki ahogyan öltözködik?

Figyelt kérdés
Még csak néhány hete ismerem. Nagyon szimpatikus és tetszik is nekem, de a ruhatára egyszerűen siralmas. Mondta, hogy nem találta meg a hozzáillő stílust, de nem akarom megbántani. Tudom, nem a ruha teszi az embert, de kellemetlenül érzem magam, amikor elmegyünk sétálni és én csinos vagyok, ő pedig elég divatja múlt és régies cuccokba jár. Mit tegyek? vagyis hogyan adjam tudomására, mert nem az anyagiakon múlik.
2009. nov. 2. 18:15
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
tereld a beszélgetés témáját arra, hogy szeretnél venni magadnak néhány új ruhát, mert nem érzed magad elég divatosnak és mond, hogy emlékszel, hogy mondta, hogy ő még nem találta meg a saját öltözködési stílusát, mi lenne ha elmennétek együtt nézni néhány darabot neki is, úgy gondolod te értesz hozzá, és szívesen segítesz neki. vagy mond, h unkatesódnak/bátyádnak szeretnél venni valami ruhát karácsonyra, de nem tudod mekkora a ruhamérete, viszont h szerinted kb akkora lehet, mint ő, kísérjen el, hogy felpróbálja a ruhákat. és akkor választasz valami cuccot, és megmondod neki, miután felvette, hogy nagyon jól áll rajt, nagyon dögös, vegyen ő is egyet. egyelőre ennyi ötletem van:)
2009. nov. 2. 18:26
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

szeintem ajánld fel,hogy együtt menjetek vásárolni.

vagy kérdezd meg nem kísérne el egy sálat vagy valami hasonlót venni,és ha találnál valami hozzáillőt,mondhatnád,hogy milyen szuperül áll stb.

2009. nov. 2. 18:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!