Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mennyire ciki, ha egy fiú...

Mennyire ciki, ha egy fiú "olyan bolondosan" öltözködik, de amúgy meg okosnak tartják?

Figyelt kérdés
Szal ilyen ruhákra gondolok: csöves sapi (vagy manó sapi, nemtom hogy hívják), meg felemás cipőfűző, rajzfilmfigurás pólók, színes farmergatya vagy csőgatya? Az ilyen kinézetű srácokat melegnek tartják vagy csak simán hülyének nézik?
2010. okt. 7. 22:30
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Ha alig múlt 10, akkor mókás, ha bőven 10, netán 20 fölött, akkor lipót...
2010. okt. 7. 22:33
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
Első: akkor micsoda? :-O [link]
2010. okt. 7. 22:34
 3/16 anonim ***** válasza:
100%

Lipót, azaz Lipótmező. Átvitt értelemben, a hülyékre mondják. (anno a éipóton volt az elmegyógy)

Értve?

2010. okt. 7. 22:39
 4/16 anonim ***** válasza:
éipóton = lipóton
2010. okt. 7. 22:39
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
Ja, értem, de én az ország egy másik vége felé lakok, erre ilyet nem modnanak soha :D
2010. okt. 7. 22:41
 6/16 A kérdező kommentje:
És ha egy lány csinálja ugyanezt, akkor az is mehet a diliházba?
2010. okt. 7. 23:11
 7/16 anonim ***** válasza:

sztem klassz, ha valaki okos, és nem öltözik hozzá úgy, mintha 50 éves lenne

nekem bejönnél és kész:)

2010. okt. 8. 00:49
 8/16 anonim ***** válasza:
100%

Lányra is az vonatkozik, hogy korfüggő. (Én írtam a lipótot)

Azt nagyra értékelem - és alkalmazomn magam is - hogyha valaki egy kicsit vidáman, akár a korához képest kicsit fiatalosabban öltözik. Igaza van a kollégának, aki azt mondja, hogy ne öltözzön valaki 50-esnek.

Csak a mértéket kell eltalálni, hogy ne csináljunk hülyét magunkból.

2010. okt. 8. 06:57
 9/16 anonim ***** válasza:
Pozitív, ha az ember fiatalosan öltözködik. De amikor már ezen gondolkodik, akkor már kezd mű lenni. Tehát ha valaki direkt azért vesz fel hülyébbnél hülyébb ruhákat, hogy milyen "bolondos" legyen az rohadtul gáz.
2010. okt. 8. 08:12
 10/16 anonim ***** válasza:
Attól, hogy színes ruhákat hord vki, nem meleg-és ha tudja őket hordani és olyan a kiállása, akkor nem is fogják leb.zizni. Egyébként én bírom az ilyen alter arcokat (is), nekem nem azt mutatja, hogy hülyék, hanem azt, hogy örök gyerekek, vidámak, kreatívak.
2010. okt. 8. 13:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!