Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mennyire ciki, ha egy fiú...

Mennyire ciki, ha egy fiú "olyan bolondosan" öltözködik, de amúgy meg okosnak tartják?

Figyelt kérdés
Szal ilyen ruhákra gondolok: csöves sapi (vagy manó sapi, nemtom hogy hívják), meg felemás cipőfűző, rajzfilmfigurás pólók, színes farmergatya vagy csőgatya? Az ilyen kinézetű srácokat melegnek tartják vagy csak simán hülyének nézik?
2010. okt. 7. 22:30
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
sztem tök jó
2010. okt. 8. 16:43
 12/16 Brigi ^^ ***** válasza:
Nekem bejönne...
2011. jan. 22. 19:04
 13/16 anonim ***** válasza:

Aranyos ,de tejes mértékben a kortól függ , a felemás cipőfűző már túl sok , de szeretem jó , vagyis egyedi . szeretem az ilyen palákat : )

L17

2011. jan. 22. 19:14
 14/16 anonim ***** válasza:
nekem bejön :]
2011. jan. 22. 20:38
 15/16 anonim ***** válasza:
sztem az a lényeg hogy ne üssön el naon a személyiségedtől, tehát ha okos vagy , esetleg visszahúzódó, vagy csendes, akk ne hordj ilyen rucikat, mert az gáz. Ha helyes vagy, akkor viszont még rá is dob egy lapáttal sztem, mert akkor azt sugárzod, hogy nyitott vagy és színes egyéniség...bár lehet, hogy csak egy divatmajom ezt most így nehéz megmondani:/
2011. jan. 22. 21:19
 16/16 anonim ***** válasza:

simán hülyének néznélek :DD

de az nem baj,szeretem a bolondos embereket :D én mondjuk mindig komolyan öltözködöm,de másokon nem zavar az ellenkezője sem

2011. jan. 23. 15:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!