Milyen egy nőies, pozitív kisugárzású nő? Milyen tulajdonságok jellemzik, milyen tulajdonságok állnak tőle távol?
Külső és belső tulajdonságok egyaránt jöhetnek. Milyen számotokra egy igazán bájos, elbűvölő nő?
(Persze ezek is tulajdonságok, amiket leírtam, de szeretném ha kibővítenétek részletesen)
Számomra attól, ha mosolygós, gondoskodó típus, akinél tényleg nagyon ki kell húznia a gyufát valakinek ahhoz, hogy lekezelő, undok stílusban beszéljen vele.
Én speciel mindig szerettem a kicsit amolyan "tyúkanyó" típusú lányokat :D
Szerintem ez emberfüggő.
Nálam olyan, hogy általában vidám, mosolygós, nevetgélős, de nem vihorászós, jó a humora. Nem fásult, lendületes.
Külsőre megmutatja, hogy mi áll jól neki és ad magára.
Minél távolabb állnak tőle a férfias tulajdonságok, annál nőiesebb. Nyilván. :)
Tegnap volt a rádióban, akiknek neme szerint a hangordozása nagyon nőies, férfias, az a való életben is olyan testfelépítéssel, arccal bír.
Kedves, mosolyogva beszélő, gondoskodó, csilingelő hangú, nevetgélős, sosem idegeskedő, semennyire sem agresszív, abszolút pozitív jellem. :)
Az ilyen mai modern nőideál, min pl cara devingale vagy hogy a francba írják, kb a szőr áll fel tőlük a hátamon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!