Mi az a benned meglévő erény vagy pozitív tulajdonság, amire büszke (vagy amiért hálás) vagy, és mi az a pozitív tulajdonság, amit hiányolsz magadból? Csak egyet-egyet írjatok!
Figyelt kérdés
2020. jan. 1. 23:09
1/12 anonim válasza:
Amit hiányolok: önbizalom.
Amiért hálás vagyok: empatikusság - de a mértékére figyelnem kell.
3/12 anonim válasza:
Pozitív tulajdonság: Hálás
Hiányzik: Magabiztosság
4/12 anonim válasza:
Hiányzik: önbizalom
Pozitív: önzetlenség
5/12 anonim válasza:
Pozitív: őszinte
Hiány: szorgalom
6/12 anonim válasza:
Ha valamit elhatározok akkor azt véghez is viszem, bárki bármit mondd, ugyanez igaz arra, ha valamiről meg van a véleményem, nem tudnak elbizonytalanítani. Amit hiányolok magamban az mégis a kitartás, mert ha valami nem motivál akkor nagyon hamar megtudom unni/félbe tudom hagyni a dolgokat.
7/12 anonim válasza:
Pozitív tulajdonság: humánusság
Hiány: alázat
8/12 anonim válasza:
Amit hiányolok: talpraesettség
Ami megvan: elfogadó
(De amúgy nehéz különbséget tenni bizonyos pozitív tulajdonságok között)
9/12 anonim válasza:
Talán azt mondanám mint a #7, mert nem felszínesen ítélem meg az embereket, erre meg talán jó szó a humánusság, első körben jóindulatú szoktam lenni asszem. És nemigen van bennem alázat, bár most így a definíciót nézve, átérzem önmagam kisebbségét, de ennek ellenére is nehezen hajlok meg. Nem vagyok jó a saját tulajdonságaim ismeretében.
10/12 anonim válasza:
Most olyat kérdeztél amire tényleg nem tudom a választ. "Gondolkodok rajta és de csak ciripelést hallok." :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!