Mintha mostanság divat lett volna azt mondani,hogy huu,de utálom az embereket,fuj. Legtöbb ismerősömtől ezt hallom miközben mostanság nekem olyan emberekhez volt szerencsém,hogy hihetetlen. Minden ember más,és pont ezért ilyen színes a világ, és én örörmömet lelem abban,hogy velük beszélek. Most lehet átbillentem a nagyon naiv,butácska oldalra,de fuu, hát én csak jó emberekkel találkozom :D. És ez feldob.
Én egyre jobban nem szeretem az embereket, mert a gyengébbeket zsigerből kihasználják. Rengeteg a rosszindulatú ember a világban, az országban, amin senki sem akar változtatni. Én emberekkel foglalkozom, sok rosszat, nagyon kevés jót tapasztalok.
Nem is értem, hogy egy ország vezetője hogyan hirdetheti azt, hogy mindenki b×n, hogy legyen még több kezelhetetlen ember az országában...
2019. dec. 28. 15:59
2/12 anonim válasza:
Igen. Nagyon sokáig utáltam minden embert,de rájöttem hogy nyitni kell, mert elmegy előttem az élet. A hülyékkel így is találkozok. Milyen körökben mozogsz, hogy csak jó emberek vannak? Hány éves vagy?
2019. dec. 28. 16:03
3/12 anonim válasza:
Utálom őket. Kb 15 éve. Aki szar, azt azért, aki meg nem veszi észre, hogy egy szar ember manipulálja, azt azért.
2019. dec. 28. 16:03
4/12 A kérdező kommentje:
2-es . Középiskola :D
2019. dec. 28. 16:09
5/12 anonim válasza:
Én szeretem az embereket. Az alja néppel ígyis-úgyis találkozol, mindegy mit csinálsz. De a rendesekkel csak akkor fogsz, ha félreteszel minden előítéletet. A legkedvesebbek pont azok voltak velem akikből nem néztem volna ki.
2019. dec. 28. 16:14
6/12 anonim válasza:
Nem. A legtöbbjét végtelenül gyűlölöm, és okkal.
2019. dec. 28. 16:16
7/12 anonim válasza:
Akik rosszindulatúak és másokat kihasználnak,azok NEM tudják mi az a szeretet mert
Vagy nem tanulták meg mi az.
Vagy nem kapták meg gyerekkorukban.
Vagy így születtek.
Az ilyen emberek személyiségzavarosak tehát nem gyűlölhetek egy mentálisan beteg embert mivel a személyisége nem egészséges és nem fejlődött ki rendesen. Vagy is gyűlölhetek de azt is figyelembe kell venni hogyan működnek és megérteni őket.
2019. dec. 28. 16:31
8/12 anonim válasza:
Csak azokat akik tesznek az életükért, nem panaszkodnak, lehet velük értelmesen beszélni, nem mérgezik magukat piával/droggal/cigivel.
A többieket nem.
2019. dec. 28. 16:38
9/12 anonim válasza:
Kevés van, akivel azonosulni, szimpatizálni tudok, de alapvetően nem utálom őket, kivéve ha ártanak másoknak.
2019. dec. 28. 16:52
10/12 anonim válasza:
Vannak olyan emberek, akiket nagyon szeretek, de a többségüket rühellem. Annyi álszent, rosszindulatú, öntelt emberrel találkozom, hogy néha már nem is szeretek új embereket megismerni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!