Benned van igaz szeretet? Szereted az embereket? Krisztust? Istent?
Figyelt kérdés
2016. okt. 17. 19:54
2/13 A kérdező kommentje:
Nem, sajnos egyre kevesebb az emberi bennem, ures vagyok.
2016. okt. 17. 20:08
3/13 anonim válasza:
Nem tudom, hogy ami bennem van, megfelel-e a te "igaz" szeretetednek. Azt tudom, hogy a "mű" szeretetet nem ismerem.
4/13 anonim válasza:
Ha az emberek átnéznek rajtad,akkor nem lehet szeretetet adni...
5/13 anonim válasza:
Persze, hogy van mély és őszinte szeretet, csak ritka arra méltó embert találni, és olyat akinél te viszont méltó vagy a szeretetére. Eddig egy emberrel jártam sikerrel, akit teljes szívemből szeretek és hűséges maradok hozzá, amíg nem csalódok benne.(Ez nem rokoni kötelék vagy szerelem.)
A vallásokat viszont mélyen megvetem. Remek kérdés lett volna, ha nem keverjük bele a vallást.
6/13 anonim válasza:
Igen úgy érzem, hogy bennem már Krisztus meggyújtotta a testvéri szeretet lángját az emberek iránt.
Krisztust és az Atyát egyaránt imádom!
Áldás békesség, Istennek dicsőség!
7/13 anonim válasza:
Nincs. Csak feltétellel szeretek.
De senkit nem utálok, aki nem áll az utamba. Igyekszem barátságos lenni.
8/13 anonim válasza:
Mivel nem ismerem Istent, nem nyilatkozom róla. Bár a mulya természetfeletti cuccokkal nem foglalkozom.
9/13 anonim válasza:
Isten megbukott, most mi következünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!