Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért utálják egyesek az...

Miért utálják egyesek az embereket?

Figyelt kérdés
Néhány embernek az a nagy szövege, hogy mennyire utálják az embereket, pedig mégis sokakkal jóba vannak. Komolyan gondolják ezt a hülyeséget?

2014. okt. 23. 21:28
 1/7 anonim ***** válasza:
remeteként mégse élhetek az erdőben.
2014. okt. 23. 21:42
 2/7 anonim ***** válasza:

szerintem megfordítva is fel lehet tenni ugyanezt a kérdést...

Néhány embernek az a nagy szövege, hogy mennyire szereti az embereket, pedig mégis sokakat lenéz, megvet és utál. Komolyan gondolják ezt a hülyeséget?

Mindig nagyon ellenszenves nekem, ha valaki azt bizonygatja, hogy mennyire szereti az embereket. Egyszerűen nem igaz.

A családot meg a barátokat kell szeretni, nem minden embert.

2014. okt. 23. 23:27
 3/7 anonim ***** válasza:
én utálom az embereket, mert nagyon idegesítenek
2014. okt. 23. 23:44
 4/7 A kérdező kommentje:
Én minden embert szeretek, aki nem bántott engem, nem okozott rosszat és szeret engem.
2014. okt. 24. 09:29
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Garantálom h a legtöbb ember nem szeret téged.
2014. okt. 24. 10:27
 6/7 anonim ***** válasza:

"Néhány embernek az a nagy szövege, hogy mennyire utálják az embereket, pedig mégis sokakkal jóba vannak."

A kényszer nagy úr. Sok ember van, akinek különböző negatív szokása van (pl.: szívja az orrát), ami a másiknak nem tetszik, de mivel az egyik ember X dolgot tud csinálni (pl.: megszerelni a TV-t), a másik meg azt (pl.: tud programozni), és ha a minimális szimpátia megvan köztük, akkor kényszerből, de elviselik egymást. Így utálják ugyan egymást, de mégis jóban vannak.

2014. okt. 24. 18:37
 7/7 anonim ***** válasza:
Az ilyen emberek maguknak valók. Nem kell foglalkozni velük.
2014. okt. 28. 20:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!