Szereted a hízelgő embereket? (pl munkahelyen)
Figyelt kérdés
2018. jan. 13. 08:17
1/11 anonim válasza:
Ez alatt az alapból kedves vagy a s*ggnyaló embert érted?
Mert utóbbit nem
2/11 anonim válasza:
Pedálozó nyalókákat ki szereti?
3/11 anonim válasza:
Ha egy ember kedves,figyelmes, azt szeretem.
Ha csak a maga jója érdekében nyalizik,azt utálom.
4/11 anonim válasza:
Van ismerősöm aki túl kedves, túl közvetlen, szinte már affektál. Őt nem szeretem, de nem munkahelyen.
5/11 anonim válasza:
A mindenkivel barátkozó embereket nem bírom, mert nyilván hazug képmutatók. Nem lehet mindenki mindenkinek ugyanúgy kedves, szimpatikus.
6/11 anonim válasza:
Veszélyes g×nek tartom őket. Az élet amit elvesz, helyette ad is:).
7/11 anonim válasza:
Nem szeretem. Általában hátsó szándékot rejt a hízelgő viselkedésük.
8/11 anonim válasza:
Nem ki irtanám öket mit a sziopatákat valamelyik még a fönökhöz is elment munka után undoritó az ilyenek nem emberek.
9/11 anonim válasza:
Persze. Elég hamar felismerem, miért csinálja, aztán hagyom, hogy ragyogóra nyalja a hátsó felem, hogy aztán ne kapjon érte cserébe semmit. Nekem ez remek szórakozás, ő meg hátha leszokik erről amiatt, hogy azt tapasztalja, hogy nem éri meg.
10/11 anonim válasza:
Nem, képmutatók és kétszínűek, ez a tapasztalat.
Szemben nyalnak mindenkinek, aztán a hátad mögött ott tesznek keresztbe ahol nem szégyellik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!