Te szereted az embereket?
Figyelt kérdés
Mintha mostanság divat lett volna azt mondani,hogy huu,de utálom az embereket,fuj. Legtöbb ismerősömtől ezt hallom miközben mostanság nekem olyan emberekhez volt szerencsém,hogy hihetetlen. Minden ember más,és pont ezért ilyen színes a világ, és én örörmömet lelem abban,hogy velük beszélek. Most lehet átbillentem a nagyon naiv,butácska oldalra,de fuu, hát én csak jó emberekkel találkozom :D. És ez feldob.2019. dec. 28. 15:56
11/12 anonim válasza:
Ha az a kérdés, hogy jóindulattal gondolok-e rájuk, akkor igen, de a társaságukban korlátozott mennyiségű időt töltök csak el, eléggé introvertált vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!