Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért állnak be lányok közel...

Miért állnak be lányok közel mellém olyan helyen ahol nem is lenne muszáj? Ennek mi lehet az oka?

Figyelt kérdés
Lányokat kérdezem elsősorban hátha tudják. Például bent vagyok a városban a vasúttàllomason. Kint vagyok a vasúttàllomas előtt, sok pad nagy tér stb. Nem szoktam leülni ha nagyon muszáj akkor állok. Észrevettem hogy nőknek vagy lányoknak nagyon szokása hogy oda állnak mellém olyan 1-2 méterre kb. Amikor nem is lenne muszáj mert akkora tér van meg sok pad. De a belső része is nagy a vasútállomásnak. Jó pasinak nem tartom magam sőt tudom hogy nem vagyok az, szóval biztos nem tetszem egyiknek se. De akkor mi az oka lányok?? Hátha tudjátok.

2021. máj. 22. 16:46
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Mondd meg nekik, hogy kopjanak le, mert csúnya vagy! :D
2021. máj. 22. 16:48
 2/16 anonim ***** válasza:
72%
Meg akarnak erőszakolni.
2021. máj. 22. 16:51
 3/16 anonim ***** válasza:
67%

Már megint te vagy az!? :D

A múltkor még csak a közelebbi barátaid voltak rád tapadva a lányok közül, most már egy teljes vasútállomás várakozói közelednek hozzád fizikailag...!? :D

4/16 A kérdező kommentje:
Attól nem félek.
 5/16 A kérdező kommentje:
3. Az nem én voltam. Kajak itt már kérdést alig merek kiirni mert mindig rám kenik más hülyeséget. Meg is lepődtem volna ha most nem.
2021. máj. 22. 16:52
 6/16 A kérdező kommentje:
Ennél már csak az a jobb mikor azt hiszitek hogy Balázs vagyok. Meg már mindenki Balázs. Az egész gyakori Balázs.
2021. máj. 22. 16:54
 7/16 anonim ***** válasza:
43%

Én a Bélázni foglak vagy Palizni....

Majd ha melléd áll legközelebb egy brigád kérdezd meg hogy segítesz e valamiben. Vagy csak mozdulj rá. Más kapva kapna az alkalmon.

2021. máj. 22. 17:02
 8/16 anonim ***** válasza:
60%
Én az "Ottó"-ra gyanakodtam, ő szokott szexuális indíttatású kérdéseket kiírni :D Mondjuk ő kérdésenként legalább háromszor kiírja a nevét is...
2021. máj. 22. 17:10
 9/16 anonim ***** válasza:
100%

Ez nemcsak lányokra jellemző. Ha az üres orvosi váróban ülsz és jön valaki, tuti hogy pont melléd ül. Ha beállsz egy hatalmas, üres parkolóba, tuti hogy mire visszatérsz a kocsihoz, pont melletted parkol valaki, miközben bárhová állhatott volna.

Nem bomlik nemekre, alapvető emberi viselkedés. Nem tudom az okát, talán csordaszellem.

2021. máj. 22. 17:17
 10/16 anonim ***** válasza:

Hát nem azért mert tetszel nekik, hanem csak úgy. Lehet nem nézik, hogy hol áll vki és milyen messze legyenek tőle, hanem csak megallnak vhol és kész.

És az 1-2 méter egyáltalán nincs olyan közel.

2021. máj. 22. 17:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!