Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mit gondoltok az olyan emberrő...

Mit gondoltok az olyan emberről, aki felnőtt fejjel is otthon lakik? 30-40-50 évesen?

Figyelt kérdés
2021. máj. 17. 21:17
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
77%
Hol lakjon, ha nem otthon?
2021. máj. 17. 22:20
 12/21 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ameddig nem okoz gondot a párkapcsolatban(amennyiben van) és nem azért van otthon, hogy kiszolgálják nincs vele gond.

Én a párommal élek, de bátyám 30+ és otthon lakik. Beszáll a rezisbe, ha úgy van hazafelé bevásárol,főz, takarít. Szerintem semmi elítélendő sincs benne.

2021. máj. 17. 22:47
 13/21 anonim ***** válasza:
67%
Lepontoztátok a 11. válaszomat, pedig szerintem tök jó szóvicc volt. :(
2021. máj. 17. 22:51
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
Azért szerintem ez elég rosszul behatárolt korcsoport...30évesen még van olyan egyetem ahonnan kb most jössz ki,vagy ha bármi más munkád van előtte 30 éves korod előtt szerintem nem igazán teszel össze 1 átlagmunkával 1 kocsira és induló házra valót,max 30 elején...35 felett már nem sok dolgot tudnék ami ezt indokolná,de azért minek költözzön el valaki hogy elmondhassa hogy ő már külön él 0 egzisztenciával egy albérletben?:D addig örüljön az ember amíg otthon lakik és tud spórolni,nyílván ésszerű keretek között,nem élősködve 40x éves korodig...Viszont ezek a lakásárak is poénok most,nagyobb városokban 25m-tól kezdődik egy proletár tízemeletesben egy lakás...Dehát legalább van csok,kösziköszi
2021. máj. 17. 23:05
 15/21 anonim ***** válasza:
0%
10-es magadnál vagy ? Be vagy rúgva ?
2021. máj. 18. 05:42
 16/21 anonim ***** válasza:
Azt hogy lehet hogy számodra nem látható fogyatékossága van pl kenyszerbeteg vagy aspergeres, vagy csak szimplán egyszerűbb ember akinek nincs lehetősége kitörnie a szegénységből egyedül ( párt meg manapság sajnos olyanok se találnak sokszor akik függetlenek és dolgoznak)
2021. máj. 18. 08:44
 17/21 anonim ***** válasza:

Sok oka lehet, az ő dolga meg a szüleié. Én 31 évesen költöztem el, albérletbe nem akartam, gyűjtöttem saját lakásra, aztán mikor lett elég pénzem, hogy hitellel tudtam lakást venni, azt még fel kellett újítani, mert eléggé lelakták, de nem baj, mert így legalább nem sajnáltam hozzányúlni a burkolatokhoz meg a beépített bútorokhoz. De van, aki egészségi állapota miatt él a szüleivel, mert segítségre szorul, vagy fordítva, ő segíti a szüleit, a lakást/házat meg majd megörökli.

Igazából egyetlen típus van, akiről nem jó a véleményem, aki úgy él a szüleivel felnőttként, hogy élősködik rajtuk, de az egy külön kategória, nem barátkozom ilyen emberekkel, mert mindenkit hajlamosak lehúzni.

2021. máj. 18. 10:08
 18/21 anonim ***** válasza:
46%
Téged az miért zavar, hogy más hol él? Szerintem a saját dolgoddal kellene foglalkozni és akkor boldogabb életet élnél.
2021. máj. 18. 10:25
 19/21 A kérdező kommentje:

Egy kérdést tettem fel, nem értem az ellenséges válaszokat, bár itt gyakorin már hozzászokhattam volna. :D

Kíváncsiságból tettem fel, hogy ezeket az embereket mi motiválja? A pénztelenség miatt maradnak otthon, vagy annyira jó a kapcsolatuk a szülőkkel? Esetleg ki sem alakul bennük a leválási igény? Senki felett nem szeretnék ìtélkezni, csupán érdekel, hogy ki miért marad otthon. Ismerek ilyet is, de olyat is, aki bármi áron, de inkább külön költözik, akár albérletbe.

2021. máj. 18. 14:00
 20/21 anonim ***** válasza:
100%
Mennyivel tutibb egy diszfunkcionalis hazassag gyerekekkel sulyosbitva? Ha a szulok es a felnott gyerekuk jol megfernek, mi ebben a problema.
2021. máj. 18. 15:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!