Mit tegyek, ha 18 éves lány vagyok, és egyáltalán nem nézek ki annyinak?
Figyelt kérdés
Az még hagyján, hogy az arcom fiatalabbnak tűnik, mert az nem zavar, de a testem is olyan kb, mint egy 13 évesé. Mellem alig van, lapos vagyok, csípőm az van, de az se néz ki úgy, mint kéne, karjaim pedig olyanok mint a pálcikák. Ha látok valahol egy 18 éves lányt, akár a való életben, akár a neten valahol, a legtöbbjük már kész nő, én meg ittvagyok a gyerekes testemmel. Ez még változhat?2021. ápr. 19. 18:04
1/19 anonim válasza:
A leírtak alapján olyan vagy, mint a készülő félben lévő rajzfilmsorozatom egyik szereplője. Nyugi, ez dicséret :D .
2/19 anonim válasza:
Nem valoszinu hogy valtozni fogsz mar. Ilyen marad kb a tested. Nyilvan hizni vagy edzeni ra tudnal, de attol nem kapsz D kosaras melleket, es felnottesebb arcot. Majd 35 evesen kinezel 20-nak, akkor aldani fogod ezt.
3/19 anonim válasza:
Örülj neki. Más mit meg nem adna azért, hogy fiatalabbnak nézzen ki.
4/19 anonim válasza:
A menstruációd rendben van?
Mindenképpen érdemes volna felkeresned egy nőgyógyászt vagy endokrinológust, és ellenőriztetni a hormonszintjeidet.
5/19 A kérdező kommentje:
4: rendben van, vagyis sose késik, de az tény hogy elég vékony vagyok (47 kg körül), és nem eszek valami sokat😅 De az a fura, hogyha meg elérem az 50 kg-ot, akkor már úgy nézek ki, mintha háj lenne a hasamon
2021. ápr. 19. 18:18
6/19 anonim válasza:
Én 34vagyok és elkérik a személyimet időnként a boltban.
Sportolj valamit szerintem, az tud formálni, de ehhez kicsit többet is kellene enned.
7/19 anonim válasza:
szerintem edzéssel egybekötve próbálj meg súlyt felszedni, nem tudom milyen a hajad, de ha rövid akkor növeszd meg, vágass olyan frizut amitől felnőttesebbnek tűnsz, illetve az öltözködés is sokat dob, valamint a smink ;) én ennyit tudok tanácsolni, én hasonlóképp vagyok mint, csak én kövér vagyok:(
8/19 anonim válasza:
Nem fura, ez a skinnyfat. Vagyis nem lehet sok izom rajtad, inkább ezen kellene segíteni. Kicsi izmot felszedni.
9/19 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, akkor elkezdek edzeni😁
2021. ápr. 19. 18:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!