Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mit tegyek, ha 18 éves lány...

Mit tegyek, ha 18 éves lány vagyok, és egyáltalán nem nézek ki annyinak?

Figyelt kérdés
Az még hagyján, hogy az arcom fiatalabbnak tűnik, mert az nem zavar, de a testem is olyan kb, mint egy 13 évesé. Mellem alig van, lapos vagyok, csípőm az van, de az se néz ki úgy, mint kéne, karjaim pedig olyanok mint a pálcikák. Ha látok valahol egy 18 éves lányt, akár a való életben, akár a neten valahol, a legtöbbjük már kész nő, én meg ittvagyok a gyerekes testemmel. Ez még változhat?

2021. ápr. 19. 18:04
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
73%
A leírtak alapján olyan vagy, mint a készülő félben lévő rajzfilmsorozatom egyik szereplője. Nyugi, ez dicséret :D .
2021. ápr. 19. 18:08
 2/19 anonim ***** válasza:
89%
Nem valoszinu hogy valtozni fogsz mar. Ilyen marad kb a tested. Nyilvan hizni vagy edzeni ra tudnal, de attol nem kapsz D kosaras melleket, es felnottesebb arcot. Majd 35 evesen kinezel 20-nak, akkor aldani fogod ezt.
2021. ápr. 19. 18:09
 3/19 anonim ***** válasza:
91%
Örülj neki. Más mit meg nem adna azért, hogy fiatalabbnak nézzen ki.
2021. ápr. 19. 18:11
 4/19 anonim ***** válasza:
83%

A menstruációd rendben van?

Mindenképpen érdemes volna felkeresned egy nőgyógyászt vagy endokrinológust, és ellenőriztetni a hormonszintjeidet.

2021. ápr. 19. 18:13
 5/19 A kérdező kommentje:
4: rendben van, vagyis sose késik, de az tény hogy elég vékony vagyok (47 kg körül), és nem eszek valami sokat😅 De az a fura, hogyha meg elérem az 50 kg-ot, akkor már úgy nézek ki, mintha háj lenne a hasamon
2021. ápr. 19. 18:18
 6/19 anonim ***** válasza:
100%

Én 34vagyok és elkérik a személyimet időnként a boltban.

Sportolj valamit szerintem, az tud formálni, de ehhez kicsit többet is kellene enned.

2021. ápr. 19. 18:23
 7/19 anonim ***** válasza:
97%
szerintem edzéssel egybekötve próbálj meg súlyt felszedni, nem tudom milyen a hajad, de ha rövid akkor növeszd meg, vágass olyan frizut amitől felnőttesebbnek tűnsz, illetve az öltözködés is sokat dob, valamint a smink ;) én ennyit tudok tanácsolni, én hasonlóképp vagyok mint, csak én kövér vagyok:(
2021. ápr. 19. 18:24
 8/19 anonim ***** válasza:
88%
Nem fura, ez a skinnyfat. Vagyis nem lehet sok izom rajtad, inkább ezen kellene segíteni. Kicsi izmot felszedni.
2021. ápr. 19. 18:27
 9/19 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, akkor elkezdek edzeni😁
2021. ápr. 19. 18:42
 10/19 anonim ***** válasza:
25%
Hát sport... Alap...
2021. ápr. 19. 18:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!