Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ha a 18 éves lányotok meg...

Ha a 18 éves lányotok meg akarná műtetni az orrát, fel akarná töltetni a száját, meg akarná nagyíttatni a mellét (saját pénzből), ti mit tennétek ellene? Egyáltalán tennétek valamit ellene?

Figyelt kérdés
2021. febr. 9. 17:24
1 2 3 4
 1/35 anonim ***** válasza:
79%
És még helyesen írni se tud? Nagyon szomorú lennék.
2021. febr. 9. 17:28
 2/35 anonim ***** válasza:
67%
Ha csúnya az orra, akkor támogatnám. Ha teljesen deszka, akkor a mellmütétet is. A szájnagyobbitás nem tetszik nekem, úgyhogy arról inkább lebeszélném.
2021. febr. 9. 17:30
 3/35 anonim ***** válasza:
89%
Orrműtétet támogatnám, ha tényleg csúnya. De honnan van egy 18 éves lánynak több millió forintja? Ez jobban aggasztana.
2021. febr. 9. 17:33
 4/35 anonim ***** válasza:
78%

Nekem is csak az a furcsa hogy honnnan van 3 milliója ??

Én is mell illetve orr mutetre gyűjtők mind a ketto olyan másfél millió körül van ( persze lehet olcsóbban is fe az olyan is!!)

A száj pedig durván 60ezer 1 ml ezt egy hónap múlva kell ismételni utána félévente

Amúgy semmit csak segítenék jó sebészt talalni.

Nincsen semmi baj a plasztikai műtétekkel ha igényesen van megcsinalva

Egyébként szájat is szépen fellehet toltetni és mindent meglehet csinálni úgy hogy termeszetesnek hasson ( nyilván szájnál azért látszani fog valamennyire) csak nem szabad rá sajnálni a pénzt és az időt a legjobb sebész megtalálásához.

2021. febr. 9. 17:41
 5/35 anonim válasza:
64%
18 éves sajna azt tesz amit szeretne, a hibáiból tanul az ember. De én megpróbálnám rávenni hogy szeresse önmagát, és ha valaki szépnek nevezi az arcára legyen büszke amivel született, ne arra ami nem is igazi.
2021. febr. 9. 17:41
 6/35 anonim ***** válasza:
9%
5!!!!! Egy esztétikai beavatkozás csak akkor hiba ha sz*rul van elkészítve.
2021. febr. 9. 17:43
 7/35 anonim ***** válasza:
78%
Minden hosszutavu kockazatot atbeszelnek vele (ezt egy jo belgyogyasz szakorvossal valo konzultacio kereteben is lehet) es probalnam arra terelni, hogy inkabb pszichoterapiara fizessen, ne mutetekre, mert itt a lelkevel kellene foglalkozni, hogy honnan jon ez az egesz elegedetlenseg es segiteni, hogy elfogadja es megszeresse magat. Ez a testmodositas olyan mint a tetko meg a hajfestes. Egyszer elkezded,utana nagyon elkaphat a gepszij. A szajfeltoltest rendszeresen ismetelni kell,a mereg pedig ott marad a szervezetben. A mellmutet a mellrakkal irto ijeszto en nem tudom, hgoy kepes ennek valaki kitenni magat. Az orr az egyeduli amit en is el tudnek fogadni de csak abban az esetben ha tenyleg objektive zavaro csufito tenyezo lenne (szerintem nagyon ritka az olyan)
2021. febr. 9. 17:45
 8/35 anonim ***** válasza:
83%
Saját pénzéből amit maga keresett meg, úgy szúrja el az életét, ahogy akarja. Ha kikéri a véleményemet, elmondom.
2021. febr. 9. 17:48
 9/35 anonim ***** válasza:
77%

Sosem értettem, mi a szép a feltöltött szájban! Gusztustalan! Olyan, mintha hallá változott volna az illető! Fúj! A fejük is eltorzul!

A szájfeltöltésről beszéld le! Ne csúfítsa el magát!

Az orrműtét és a mellplasztika belefér, ha tényleg indokolt.

2021. febr. 9. 17:52
 10/35 anonim ***** válasza:
72%

7. Vagyok. Egyebkent annyifele smink letezik,amit ha megtanul jol hasznalni, igazan kiemelheto a szepseget,mindenfele onkarositas nelkul.

Az remelem nem felreertheto, hogy en pl nem vagyok hajfestes ellen vagy ilyesmi, nekem is 14 eves korom ota van egy kis ez meg egy kis az a hajammal es persze, ezekkel lehet kiserletezni,mert nem maradando.

Vicces nagyon, hogy irjak a terneszetes hatast. A sajat, veleszuletettnel nincs termeszetesebb, ezek a mu dolgok de "olyan mintha" annyira kepmutato es onbecsapo hozzaallas szerintem. 18 evesen meg annyira fiatal rn nagyon sajnalnam ha olyat tenne amit aztan megbanna. Mar huszonparevesen is tok mashogy fog magara tekinteni,aztan par ev mulva is..ez mindig valtozik,akarcsak a divat. Ha a kardashianek mar nem lesznek nepszeruek,helyette inkabb a kisebb laposabb meretek,akkor mi lesz?

2021. febr. 9. 17:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!