Ha a 18 éves lányotok meg akarná műtetni az orrát, fel akarná töltetni a száját, meg akarná nagyíttatni a mellét (saját pénzből), ti mit tennétek ellene? Egyáltalán tennétek valamit ellene?
7 es 11 vagyok.
Meg az jutott eszembe, hogy en megkernem, hogy varjon vele, mondjuk egy evet es ha akkor is ugyanigy akarja,akkor hajra, de adjon neki idot, hogy kiforrjon a dolog,hatha ez egy most nahyon jo otletnek tuno fellangolas. Kozben lehet, hogy talal valami ertelmesebb hasznosabb dolgot,amibe belefekteti.
Az 100, hogy onbizalma ettol sem lesz hosszutavon, az nem ettol valtozik, hanem ha dolgozik a lelken.
12-es
Jó látni, hogy nem csak én vagyok ilyen "maradi" gondolkodású!
Hááát, ha ennyire torz a testképe, akkor ott már semmit nem tudnék tenni, csak bocsánatot kérni tőle, hogy szar anyja voltam.
Az eddigi tanulmányok szerint azok a lányok elégedetlenek nagyon a testükkel, akiket az anyjuk "magára hagyott". Nem hallgatja meg a lányát, soha nincs rá ideje, ekkor kezd a külsőségekbe menekülni, hogy "szerethetővé" váljon.
A másik esetben pedig az anya adja át a gyerekének a saját szorongásait. Ahol az anyuka nagyon elégedetlen a testével, még kimondatlanul is, de átveszi a kislány és ő is a hibát fogja keresni magába és a környezetében.
Tehát valamit valamikor nagyon elrontottam.
Biztosan nem támogatnám az orrműtétet, az arcot megcsináltatni hatalmas dolog, hialuront tölthet a szájába, ha akar..
Egyébként nekem volt mellplasztikám, indokolt volt, de nem engedném a gyerekemnek(amíg velem él), illetve 18 évesen még gimis, biztosan nem, hacsak nincs valamilyen elváltozása, csőmelle vagy méretkülönbsége vagy ilyesmi..
Bármilyenre is vállalkozna, és azt hangsúlyoznám, hogy szerintem nincs rá szüksége, de ha akarja mellette állok, és sosem fogom azt mondani, hogy jobb, mint az eredeti. Az én anyám állva tapsolt, mikor mondtam neki, hogy mellplasztikára megyek, közölte, hogy véégre, sosem volt mellem, biztosan csak jobb lehet, és mikor csak picit választottam, nyavajgott, hogy ilyen kis változásra vétek kiadni ennyi pénzt, inkább "normális" legyen, látsszon rajta, hogy költöttem rá..
Aztán megkérdezte meg akarom e csináltatni az orromat is(ami fel sem merült bennem soha).
Nem szabad ilyesmit támogatni, legalább az ember anyja legyen az, aki szereti a gyereke testét úgy, ahogy van, ha már a viselője nem tudja..
A nagyon max, amit mondanék, hogy "nekem az előző is tetszett, de ez is jó lett"
Ilyen fiatalon ilyen műtétbe belemenni.. később bánni fogod, hogy a karakteres orrodat szabványra cserélted. Az én orrom krumpli, nagy, széles, sosem fotózom magam szemből, de az összes többi szögből olyan karakteres, egyedi, illik az arcomhoz. Mindig szép, keskeny orrot szerettem volna, ami kevésbé malacszerű és van benne egy "törés" olyan sasos, azzal sokkal okosabbnak látszanak az emberek, és ahogy néztem a legtöbben pont azt a fajtát tüntetik el, ami szerintem csodálatos.. Persze az enyém is jó, de másokon imádom a sasorrot(pl az orange is the new blackből a fekete hajú csaj orra szuper).
Szóval szerintem az anya feladata, hogy szeresse a gyerekét úgy, ahogy van, akkor is, ha az meg akarja változtatni a testét, az anyja szeresse csak az eredetit, és "fogadja el" az újat. 18 éves gimis biztos nem, ha velem lakik, költse a pénzét akkor erre, majd ha megengedheti magának és nem velem él.
Fogászati műtétet viszont támogatok, ott a fogak egészsége is fontos!
Egyiket se támogatnám, és ha saját pénze, akkor jogilag se tudnék mit tenni.
Én megpróbálnám lebeszélni, mert a plasztikai sebészet semmire sem megoldás (kivéve amikor baleset, műtétek, szülés után állítanak helyre), inkább elküldeném pszichológushoz és annak a költségét állnám.
18 évesen hiába felnőtt, egyiknek sincs ott az ideje.
Én borzalmasan szomorú lennék, hogy a lányom ennyire az aktuális médiának akar megfelelni, nem keresi magában az értékeket, csak ki akarja magát árusítani az aktuális ideálnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!