Ha a 18 éves lányotok meg akarná műtetni az orrát, fel akarná töltetni a száját, meg akarná nagyíttatni a mellét (saját pénzből), ti mit tennétek ellene? Egyáltalán tennétek valamit ellene?
Jezusom de frusztrált vagy:((( senki nem mondta hogy csúnya vagy plasztika nélkül! Szerintem neked vannak inkább önértékelési problémáid.
A szájat már nem szilikonnal töltik amúgy de mindegy. Ha figyeltél volna az illető magának kereste meg rá a pénzt nem pedig a szülő fizeti.
Amúgy a gyerek nem kifogás arra hogy elhagytad magadat, erre élő példa az anyukám aki egyedül nevelt de hagyjuk is ezt a részt. Amúgy nem volt szó fenék műtétről és egyébként a plasztikázás nem egy új keletű dolog, 40 évvel ezelőtt is volt, maximum ma többet látsz belőle. Amúgy a szilikont cserélik és maximum 70 eves korodra lesz csúnya de akkor már így is úgy is az lesz, bár sokaknak ugye már 30 evesen is megcsunyul ha szoptatnak.
Ez egy vissza nem csinálható dolog!
Nem mondhatod, hogy kérem vissza a régi orromat, mert a régi orrod már nem létezik!
Érdekes, ha lenyíratná a haját kopaszra, kihúzatnà két első fogát, hogy aranyfogat rakasson be, vagy az arcára tetováltatna egy koponyát, mindenki elleneznè a 18évesénél, pedig akkor is a sajàt teste ám és olyat csinálna ami neki tetszik!
Csakhogy a haja visszanőne, a tetkót valamennyire ki lehet lézereztetni.. de pont olyan tested már sosem lesz plasztika után, mint volt.
Nem szabad támogatni a gyerekeink műtétét, nem szabad azt éreztetni velük, hogy az jó ötlet, mert megerősítést kapnak abban, hogy baj van velük, MIKOR NINCS!
Vagy szerintetek a hosszú orrú gyereknek ronda az orra? A vékony szájú gyereknek ronda a szája?? Nem! Nekik hosszú az orruk és vékony a szájuk, ők így tökéletesek!
Amennyiben semmilyen egészségügyi gondja nincs, nem csőmell, nem nyúlszáj, nem állkapocsplasztika bulldogharapás miatt, vagy nem álcsúcs plasztika szájlégzés vagy más miatt, tehát nem deformitás, addig nem szabad azt éreztetni a gyerekkel, hogy baj van vele, mivel nincsen vele baj! Ő ilyen legyen büszke rá, nincs még egy ilyen, karakteres ember, mint ő:)
Fogakat muszáj csinàlni, mert rosszul kopnak, melleknél az eltéréseket is, esetleg a kisebbítést, ha fáj a háta, orrot orrtörésnél, meg sok ilyen van, de ha nincs baja a gyereknek, miért támogatnánk abban, hogy van??
#22es vok.
NEM VOK PLASZTIKA ELLENES
32 éves anyuka vagyok, és megcsináltattam a mellemet.
Kb 20 éves korom óta szerettem volna szép ciciket.
0 alapra (amin még a szoptatás is rontott) került az inplant.
Önbizalmam is volt/van ám 😉
Ettől függetlenül nem hagynám a 18 ÉVES lányomnak.
Majd ha valóban elhatározta és éveken át szükségét érzi. És mint mondtam ha befejezte az iskoláit, tisztességesen dolgozik.
Először ezekre koncentráljon, ne arra h mennyire dögös
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!