Ha a 18 éves lányotok meg akarná műtetni az orrát, fel akarná töltetni a száját, meg akarná nagyíttatni a mellét (saját pénzből), ti mit tennétek ellene? Egyáltalán tennétek valamit ellene?
Figyelt kérdés
2021. febr. 9. 17:24
21/35 anonim válasza:
Vicces, hogy mindenki tàmogatàs. Mi lesz belőle 60 évesen? Vagy csak Zimány Lindàra nézzetek. 33 éves. Felismerhetetlen. De nektek, férfiak, ez kell..
22/35 anonim válasza:
A 18 évesemnek biztosan elmondanám ha ennyi pénze van lehet ám önálló életet is élni. Ott azt csinál amit akar.
De ameddig én iskoláztatom (mert 18 évesen még tanul az ember, nem plasztikáztatja magát) addig biztosan nincs muűtét. Hogy fog akár hetekre kiesni a suliból?
Megjegyzem a szájfeltöltés akkor szép, ha folyamatosan vissza tudsz járni. Tehát mindig lesz 60-100ezred arra h ha épp ideje töltetni
23/35 anonim válasza:
Mondjuk ha nekem lettek volna millióim 18 evesen biztos inkább elkotozok😂
24/35 anonim válasza:
Keresnénk egy megbízható orvost, aki őszintén elmond neki minden kockázatot és élethosszig tartó mellékhatást. Ha van esze, utána már magától eláll. Megmutatnám neki az összes egykoron szép barátnőmet, hogy micsoda csúfság lett belőlük a szajfeltöltés és botox miatt néhány év alatt. Egyébként meg pszichoterápia, a súlyos önbizalomhiánya miatt. A pénzről szert megkérdezném, honnan van.
25/35 anonim válasza:
Ismerősöm 18 évesen csináltatta meg a melleit. Semmi melle nem volt, alig várta. Azóta boldogabb, tetszik neki. Végre nem kell kitömnie a melltartóit... Normális mérerű lett, nem nagy.
27/35 anonim válasza:
Amúgy nem feltétlen függ össze az önbizalom a plasztikai beavatkozásoktól nem értem miert kell ezt erőltetni nyilván van akinek nincs önbizalma és ebből nyer de pl nekem van bőven önbizalmam csak szimplán nekem egy igényesen megműtött szép mell a legszebb ezért szeretnek magamnak is olyat. Illetve jobban tetszik a szép íves orr, ezért megyek orr műtétre. Nem szorulok orvosra nincs önbizalom hiányom csak van a kinek ez tetszik és az a lényeg hogy magadnak tetszél maximálisan. Ennyi erővel azt is küldjétek orvoshoz aki úgy dont lefogy/kigyúrja magát hogy esztétikusan legyen a teste😃
28/35 anonim válasza:
Semmit. Szomorú lennék, hogy ilyen gyerekem lett. Mit bactam el, azon gondolkodnék....
29/35 anonim válasza:
Jézusom soha nem gondoltam volna hogy ennyien elítélnek egy ilyen dolgot főleg hogy más ember testéről van szó😃😃😃
30/35 anonim válasza:
29: nem ítélet el. Ez a trendy. Vetesse ki a lengőbordàit is. Arra is megkeresem a pénzt. Csak FA. Com kivan. 43 évesen, lóg a csöcsöm, mert 2 gyereket szoptattam. Amúgy, igenis szép arcom van. Az alakom is jó, de stressz a hasam. Csak volt benne 2 baba. Most akkor ne szeretkeznek soha többé, mert csúnya lettem. Főzzek, takarítsak, pénzt keressek, amit odaadok a felnőtt gyerekeimnek csöcsműtétre, mert az a menő. Az én lànyom nem ilyen. A fiam főleg nem. Szeretnek. Ez egy múló baromsàg. Gondolj bele, 10 év múlva abban az óriàsira felduzzasztott ajkakban majd csúszkàl a szilikon. Meg a megyében, meg a segg ében. Az guszta lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!