Mit tegyek, ha 18 éves lány vagyok, és egyáltalán nem nézek ki annyinak?
Én is ilyen alkat vagyok, arcra, testre is. Jól fog jönni később, hogy sokkal fiatalabbnak nézel ki.
És igen, az edzés sokat segítene.
21 éves korig fejlődik állítólag az emberi test.
Szerintem sokkal jobb hogy fiatalnak nézel ki,később előny lesz.
Egyél rendesen,mozogj fokozatosan egyre többet.
Nekem is volt sokszor olyan hogy a személyimet elkérték,elején zavart de aztán megszoktam.
Esetleg egy randira majd el vinnélek ha benne lennél. 🙂
10: sportolok én, csak nem mostanában mert más dolgom van jelenleg🙂 Arról meg nem tehetek, hogy nem tudok hízni+izmot felszedni
12: nem nagyon változott, csak annyi, hogy kb 3 három éve 163 voltam, most meg 164 centi vagyok
Sok edzéssel (és sok evéssel) általában némi zsír is felmegy, ami ebben az esetben talán nem lesz probléma, főleg ha a megfelelő helyekre kerül. Bár nem vagyok sem dietetikus, sem edző. Sok evés alatt megfelelő diétát érts, ne mondjuk kolbászt és kenyeret. Persze fokozatosan, ahogy kívánod, nem kell máris tömnöd magadba. Ha sokat edzel, sokkal többet tudsz majd enni.
#17 nem tudom, mennyire lesz nőies, mindenesetre nem tudok jobb módszert. Az igaz, hogy valószínűleg nem lesz sokkal nagyobb darab (szerencsére).
18 évesen engem meg le kezitcsókolomoznak a legtöbb helyen. Meg az idegenek. És nem azért mert sminkelek, vagy felnőttesebb arcom lenne.
Hanem, mert maga a stílusom olyan. Szeretem a fekete színt magamon, így szinte csak azt hordok. Minél egyszerűbben öltözködök, de stílusosan. A korombeliek, ha kiszőkítik a hajukat, akkor is tininek, vagy fiatal csajnak néznek ki, mert a felkapott stílus után mennek. Nekem is kivan, de mégis olyan visszafogottabb.
Ha úgy fogod a hajad, hogy egy púpban megemeled a fejeden, francia kontyhoz tudnám hasonlítani, az dobna a korodon.
Ha tényleg nem akarsz kislánynak tűnni, akkor teniszcipőket, hasonlókat ne hordj. Nem azt mondom, hogy ez kislányos. Hanem, ha olyan az összkép, akkor az. Farmerból is sötétebb színeket, és a mintás dolgokat kerüld.
A szemöldököm szoktam csak igazítani, a pilláimat se festem ki. Ha feleslegesnek érzed a sminket akkor ne tedd. Ha fiatalabbnak néz ki az arcod, még rontana is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!