Mi a véleményetek a Felnőtt Szemmel oldalról?
Abból a rengeteg fiatalból való, aki azt hiszi, hogy ha elkezdi nyomatni az általában az ötven fölöttieknél népszerű „de elkorcsosult a mai világ” szöveget, akkor érettebbnek tűnik a koránál. Ezzel nincs gond, mindenki átesik ezen a korszakon. Az mondjuk kicsit poénos, hogy ekézi az üresfejű celebeket, de azért kapásból fel tud sorolni negyvenet, akinek a túlnyomó részéről szerintem az ország nagy része nem is hallott :)
Fogalmazni egyébként jól tud, és a helyesírása is jó, ezzel a kettővel az interneten már ki lehet emelkedni...
Én nagyon szerettem !!!!!!! :D
Egészen annyira, hogy fel is vettem a kalcsolatot Ágostonnal - ez a valódi neve.
Felvettem vele a kapcsolatot e-mailben, és beszélgetni kezdtünk. Akkpriban sok pénzem volt... Szerettem volna szponzorálni őt, és lehetőséget biztosítani arra, hogy terjeszteni tudja a "tudását", szélesebb közönséggel negismertetni azt.
A beszélgetés során azonban kiderült, hogy egy képmutató "hülyegyerek", aki teljesen máshogy éli az életét, mint amit a blogjában előad, pedig a blogban megismert énje őszintén szimpatikus volt számomra.
Csalódtam benne. Pedig hiánypótló tartalmat átadó, sikeres ember lehetne, aki tesz mások -és a világ megjavításáért.
Úgy, mint a jelenkori hülyegyerekek. Közösségi oldalaktól nem tud elszakadni, könnyed, felületes, léha. Elég egoista is egyébként :/
Pedig őszintén szimpatikus volt. A barátja szerettem volna lenni, és segíteni a munkásságát. Azt hittem az általa képviselt szemlélet valós, könyvet szerettem volna íratni vele és kiadatni azt. Láttam fantáziát benne...
Így, hogy a való életben nem követi a saját maga által is hirdetett eszméit, teljes mértékben hiteltelenné vált számomra.
Az introvertált övezet csoportban is bent van én csak olvasom mi megy ott. Újabban oda írja ki azokat amiket korábban a blogra. A kommentelők többségével nagyon arrogáns ha valaki nem olyan választ ad amit ő elképzelt. Simán letrollozza az illetőt. Kicsinyítő jelzőt is használt már egy másik felhasználóra pár napja konkrétan szó szerint hogy "Alízka nem vállal felelősséget a tetteiért"
Ezt az Alíz nevű tag törölte és ment vele az egész vita mivel az ő kommentje alatt alakult ki. Úgy beszélt a csajjal mint egy ronggyal aki alá valobb nála
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!