En megertem,hogy valakinek nehez napja van,vagy felhuzta valaki,de ez nem ok arra,hogy bunkozzon massal,foleg ha normalisan,tisztelettudoan visekedem vele. Nem fogom emiatt elturni a viselkedeset es szova teszem,hogy miert s*ggfej. Legyen az barat,rokon,ismeretlen vagy ugyintezesnel valaki. Aztan,hatha elgondolkodik magan.
2021. máj. 16. 12:42
3/9 anonim válasza:
Ha csak beszólogat, akkor nem reagálok, mert az bosszantja, hogy ha látja hogy nem törődöm vele.
2021. máj. 16. 12:42
4/9 anonim válasza:
Sehogy.Tojok rá.Az jobban bosszantja ha látja a közönyt és akkor nincs meg neki az öröme hogy felbosszantott.Attól lehetek persze ideges csak neki nem mutatom ki vagy olyat mondok hogy 1 hétig nem alszik de persze nyugisan és mosolyogva
2021. máj. 16. 12:45
5/9 anonim válasza:
Mérlegelek, hogy mi éri meg és mi nem. Ha nem vagyok olyan helyzetben, hogy visszavágjak, vagy magamnak okoznék problémát azzal, ha meg akarnám leckéztetni az illetőt, akkor igyekszem kilépni a helyzetből. Ellenkező esetben teszek róla, hogy neki fájjon jobban. Én nem vagyok Teréz Anya, és ha valaki igazságtalanul bánt, akkor az a célom, hogy ő járjon rosszul.
2021. máj. 16. 13:11
6/9 anonim válasza:
Sajnos függő helyzetben vagyok és ha reagálnék a bunkó beszólásokra, akkor hétfőtől már nem kéne bemennem melóba.
Tűrök amíg nem lesz más, utána az utolsó napomon ráborítom arra az idiótára az ashtakt és megfenyegettem, hogy soha ne kerüljön a szemem elé az utcán, mert nem fog hazaérni xD
(Nagyon-nagyon csúnya és gonosz amúgy bent, csodálkozom, hogy még nem kaptam idegösszeomlast. A legtöbb lány sírni is szokott ám, miután beszélnek vele valamit)
2021. máj. 16. 14:09
7/9 anonim válasza:
*asztalt
*megfenyegetem
2021. máj. 16. 14:11
8/9 anonim válasza:
Kerülöm, vagy perkekedek vele.
2021. máj. 16. 14:43
9/9 anonim válasza:
Helyzettől függ. Van hogy visszaugatok, van, hogy otthagyom. Amúgy legszivesebben fejbe verném mind, de mivel se erős nem vagyok, se verekedni nem tudok, ezért ezt nem teszem.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!