Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mennyire édes a bosszú? Ti...

Mennyire édes a bosszú? Ti bosszút állnátok?

Figyelt kérdés
Gyerek koromba rugdosott egy lány. Most már két lánya és férje van. Mai napig szoktam vele álmodni, az arcával. Akkor még csendes voltam és fizikailag sajnos gyenge. Hatodikos lehettem. Még ebben az életben, bosszút kéne állnom rajta. Neki jól esne ha a kisebb lányát össze rugdostatnám? Sor fog kerülni rá. Annyi idő után is, még bennem van, mintha tegnap történt volna, hiába telt el 25 év kb.

2021. máj. 16. 12:27
1 2 3 4 5 6
 51/55 anonim ***** válasza:
72%

Én nem aggódom. Aggódj te.

Ha csinálsz valamit, akkor ezért a kérdéskiírásért sokkal komolyabb büntit fogsz kapni.

És törölni sem tudod már, amit ide kiírsz.

Így ossz meg bármi előkészületről szóló dolgot a neten.

A hatóságok puszilják a hasad! 💙

2021. jún. 6. 22:09
 52/55 A kérdező kommentje:
Tudom hogy a kérdésem bizonyiték, de én még nem tettem semmit sem. Mostanában bőven vannak más gondjaim, mint ezzel a nőszeméllyel foglalkozni.
2021. jún. 8. 20:18
 53/55 A kérdező kommentje:
Amúgy meg balesetek mindig vannak...és ugye a fekete mágiát sem büntetik. De még ha csinálnék is valamit, pl. testi sértés, azért nem hiszem h lecsuknának. Ha meg valami történne vele, nekem van alibim, állandóan itthon vagyok.
2021. jún. 8. 20:37
 54/55 anonim ***** válasza:
84%

Testi sértésért? Hogyne csuknának le. Könnyűért 2 évig, súlyosért 3 évig is akár. Előre kitervelten pedig még több, mivel minősített eset.

És az alibid ki tudja igazolni?

+Azt hiszed olyan könnyű elkövetni egy balesetnek tűnő bűncselekményt? Amatőr :D

2021. jún. 8. 20:55
 55/55 anonim ***** válasza:
100%
A lány aki rugdosott egy szemét, de a gyereke nem tehet semmiről, ne bántsd!
2021. júl. 23. 20:02
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!