Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mennyire édes a bosszú? Ti...

Mennyire édes a bosszú? Ti bosszút állnátok?

Figyelt kérdés
Gyerek koromba rugdosott egy lány. Most már két lánya és férje van. Mai napig szoktam vele álmodni, az arcával. Akkor még csendes voltam és fizikailag sajnos gyenge. Hatodikos lehettem. Még ebben az életben, bosszút kéne állnom rajta. Neki jól esne ha a kisebb lányát össze rugdostatnám? Sor fog kerülni rá. Annyi idő után is, még bennem van, mintha tegnap történt volna, hiába telt el 25 év kb.

2021. máj. 16. 12:27
1 2 3 4 5 6
 21/55 anonim ***** válasza:
94%

Én a bosszút kicsinyes és szánalmas dolognak gondolom. Sokkal rosszabb dolgokat éltem át gyerekkoromban, de ha a mai napig ezeken rugóznék akkor semmi értelme nem lenne az életemnek.

Neked meg sürgősen kezeltetned kellene magad, mert beteg vagy, hogy 25 év után is ezen rugózol és ha azt hiszed egy ártatlan gyerek bántalmazásával bármilyen elégtételt tudsz venni.

2021. máj. 16. 13:10
 22/55 A kérdező kommentje:
Neki családja van, neked mid van? Látni, hogy ki vitte többre. - Szóval őt pártolod. Az ő oldalán álltok. Még dicséritek is. Ez nagyszerű..
2021. máj. 16. 13:10
 23/55 anonim ***** válasza:
94%

22

Igen, mert ő kislányként tett kislányos dolgokat, te pedig felnőttként tervezel kislányos dolgokat tenni. Ha valami biztos, akkor az az, hogy ő sokkal értelmesebb és okosabb.

2021. máj. 16. 13:12
 24/55 A kérdező kommentje:
És mi van akkor ha okosabb? Semmit nem jelent. Nekem legalábbis nem. Meg fogja kapni a magáét.
2021. máj. 16. 13:21
 25/55 anonim ***** válasza:
94%
Akkor a kérdésed el volt döntve a kérdés megírása előtt, teljesen felesleges volt kiírnod. Ha csak nem ösztönzés vártál, amit aligha kaptál meg. Sok szerencsét!
2021. máj. 16. 13:25
 26/55 A kérdező kommentje:
De megkaptam amit akartam. Azt, hogy milyen aljasak vagytok. Azt hogy nagyra tartsátok őt, engem meg egy senkinek. Aki gyenge, és nem vitte semmire. Én is tudom, hogy ő többre vitte, felesleges volt megjegyezni, de nem baj. Nem baj. Nem baj. Én még élek. Még vihetem többre mint ő. Még nem haltam meg. Terveim vannak.
2021. máj. 16. 13:31
 27/55 anonim ***** válasza:
95%
Te beteg vagy..
2021. máj. 16. 13:32
 28/55 anonim ***** válasza:
62%
És csodálkoznak az emberek, ha a társadalom kiveti magából a gyengéket. Én bírom az elmebeteg nőket, de te már komikus vagy.
2021. máj. 16. 13:34
 29/55 anonim ***** válasza:
96%

Nézd, az a gyerek nem tehet arról, hogy az anyja milyen volt, és mit tett 25 évvel ezelőtt. Nem lenne tisztességes őt bántani miatta.

Értem én, hogy szemét volt veled ez a nő, és hogy valami oknál fogva téged ez még most is bánt. Vedd figyelembe viszont, hogy felnőttként büntetőjogilag felelősségre vonható vagy, és ha bosszút állsz, azzal jó eséllyel több problémát okozol saját magadnak, mint neki. Ritka az az eset, hogy úgy állhatsz bosszút, hogy közben magadnak nem ártasz (ilyen lenne, ha az illető pl. nálad kopogtatna állásért). Így viszont egyszerűen nem racionális, amit csinálsz. Jobban járnál, ha elmennél egy pszichológushoz, aki segítene túllépni ezen.

2021. máj. 16. 13:34
 30/55 anonim ***** válasza:
95%

Kérdező, ne hisztizz.

Persze hogy nem fogjuk a pártod, mikor arról beszélsz, hogy hulyeseget, sőt törvénybe ütközőt akarsz csinálni.

Menj el pszichológushoz vagy a nőhöz és beszéld ki magadból.

Attól mert ""bosszút"" (mert ez nem bosszú amiről beszélsz, semmi köze a fogalomhoz) jó lesz neked?

Előrébb fogsz vele jutni az életben? Elmondom, hogy nem, semmivel se lesz másabb semmi. Ugyanúgy felkel reggel a nap, este meg lenyugszik..

2021. máj. 16. 13:45
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!