Se veled- se nélküled kapcsolatban sokat bántott a társam a stílusával. Lerázás, mellőzés, flegmaság, " nem érek rá", stb. Én egy kicsit eltávolodtam, erre ő elkezdett közeledni. Most pontosan ugyanazt csinálom amiket ő velem, direkt az ő szavait használva rázom le, stb. Nekem ez elégtételt okoz, hadd tapasztalja meg, h milyen szar érzés, hátha tanul belőle. Egyes barátok szerint teljesen korrekt és igazságos vagyok, mások szerint bosszúálló, büntető, és gonosz. Szerinted?
"Nekem ez elégtételt okoz, hadd tapasztalja meg, h milyen szar érzés, hátha tanul belőle."
Igen, bosszúálló, büntető, és gonosz.
2021. ápr. 22. 07:05
2/10 anonim válasza:
Inkább hülye, pazarlod az idődet/energiádat olyanra, akire nem érdemes. Ha olyanra fordítanád (vagy olyan keresésére), aki megérdemli a ráfordított időt, az neked is jobb lenne.
2021. ápr. 22. 07:10
3/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm, ment a zöld. Természetesen továbbra is folytatom a büntetést, nem befolyásolnak a vélemények. Jöhet még hideg- meleg, én mindenkinek zöldet nyomok.
2021. ápr. 22. 07:11
4/10 anonim válasza:
Akkor minek a kérdés?
2021. ápr. 22. 07:32
5/10 anonim válasza:
Konkrétan sem-sem. Leírásod alapján inkább bele vagy ragadva egy pszich. játszmába, ami egy téves szerepértelmezéssel párosul. Javaslom Eric Berne Emberi játszmák c. könyvének értő elolvasását. Segíthet a megakadásodon túljutni. A szereptévesztésen vsz nem, ahhoz hosszabb terápia kéne.
2021. ápr. 22. 07:35
6/10 anonim válasza:
Szerintem inkább éretlen, mert játszmázol.
Először is, mikor te közeledtél de ő elutasító volt, nem megbeszélni próbáltad és ha nem megy méltósággal lezárni, hanem sodródtál a lanygos szrban, hagytad hogy úgy viselkedjen veled ahogy akar...
Most meg nem korrekt vagy és tiszta, nem megmondod hogy "az utóbbi időben nagyon távolságtartó voltál velem, így én ebben már nem érzem jól magam és nem szeretném folytatni", hanem játszmázol mint egy 15 éves kis tinilány.
2021. ápr. 22. 09:10
7/10 A kérdező kommentje:
Mindenkinek köszönöm. Próbáltam megbeszélni, mindent elmondtam neki, semmi változás nem történt. A mostani viselkedésemmel arra próbálok rávilágítani, hogy nem szabad így bánni a másikkal. Afféle leckének vagy tanításnak szánom, semmi másból nem értett.
2021. ápr. 22. 10:53
8/10 anonim válasza:
7. Ha ez a célod, hidd el, hogy ez sem fog érni semmit. Hagyd ott végleg, attól majd jól pofára esik. Kb. ez az, ami hatna rá valahogy. Így azt hiszi, hogy bármikor kihasználhat téged, te foglalkozol vele.
2021. ápr. 26. 18:56
9/10 anonim válasza:
"nem befolyásolnak a vélemények"
Kár, mert én pont teljes szívemből bíztatnálak. Igen, szerintem IGAZságos vagy.
És örülj, hogy lehetőséged van visszavágni, kiállni magadért. Örülj a lehetőségnek, és használd ki.
Minden jót!
2021. máj. 15. 01:10
10/10 anonim válasza:
Neked azt tenne jót, ha teljesen eltávolodnál tőle, és nem kéne annak sem érdekelnie, hogy megbosszuld - ugyanis ez azt jelenti, hogy még érzel iránta valamit. Ha pedig érzel, akkor nem szemétkedni lenne érdemes, hanem megtalálni a közös nevezőt, hogy jobban működjön a kapcsolat.
Ha pedig egy paraszt, akkor meg ne foglalkozz vele, tartsd magad távol tőle, neked úgy lesz jobb.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!