Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Egy nő csak egy férfi mellett...

Egy nő csak egy férfi mellett "életképes"?

Figyelt kérdés

Czibók László fogalmazott így anno (rip). Úgy értem egy nő a legritkább esetben csinálja meg a saját életét, épít karriert és lesz anyagilag önálló, ehhez mindig egy férfire van szüksége, aki támogatja, eligazítja.

Ma itthon a legnépszerűbb, legbefolyásosabb nők mind úgy kerültek rivaldafénybe és váltak a többi nő irigységének középpontjává, hogy egy adott befolyásos férfit kifogtak maguknak és rajta keresztül felkapaszkodtak.

Sarka Kata: Hajdú Péter. Palácsik/Vajna Timi: Damu Roland, majd nagy ugrással Andy Vajna. Rogán Cecília: Rogán Antal. Ez a 3 nő konkrét ingatlan- és céghálózatokkal, brutális vagyonnal szállt ki ezekből a kapcsolatokból, amiknek megszerzésére egyedül aligha lettek volna képesek.

De most nem is csak az aranyásókról beszélek, hanem egy nő pl. mindig akkor dobbant egy adott férfi mellől, ha már be van biztosítva egy másiknál. Az erkölcsi része most mindegy is, lényeg, hogy önállóságról, függetlenségről a legritkább esetekben beszélhetük.

Mi ennek az oka?

2021. máj. 15. 18:11
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 11/84 A kérdező kommentje:

8: ha szerinted nyúróreg amibe estem, akkor várom az ellenérveidet.

Sokadjára írom ezen az oldalon, hogy az incelezés, személyeskedés kevés lesz.

Érveket várok.

2021. máj. 15. 19:19
 12/84 A kérdező kommentje:
*nyúlüreg
2021. máj. 15. 19:19
 13/84 anonim ***** válasza:
92%
Marhaság. Ott van tesóm, úgy tette le a doktorit, hogy semmilyen segítséget nem kapott mellé, tanulmányi évei alatt nemhogy párja, nagyon még szülői segítsége sem volt. Nem tudom, miért ócska celebekből indulsz ki...
2021. máj. 15. 19:37
 14/84 A kérdező kommentje:
Nem egy doktoriról beszélek, hanem az életről... kicsit nehezebb saját magadat fenntartani és sikeressé válni mint beiratkozni egy egyetemre.
2021. máj. 15. 19:40
 15/84 anonim ***** válasza:
92%
Doktorival gondolod éhezik? ☺️ Bejárta egész Európát, előadásokra hívják, de az USA-ban is járt, ehhez pedig semmilyen segítségre nem volt szüksége. Igaz, nem is ebben az országban él...
2021. máj. 15. 19:44
 16/84 anonim ***** válasza:
89%
Egyébként nem értelek. Szerinted aki eljut a doktoriig, az az életben nem tudja magát fenntartani? Na ne... 😁
2021. máj. 15. 19:50
 17/84 A kérdező kommentje:
De a te nővéred akkor is csak egyetlen egy ellenpélda és nagyon nem a többség. Értelmezni kéne amit leírtam.
2021. máj. 15. 19:54
 18/84 anonim ***** válasza:
100%
Bőven értelmeztem. Te celebek alapján általánosítasz, olyan emberek alapján, akikkel a proli rétegek agyát mossák. Honnan tudod, milyen a többség? hanem egy nő pl. mindig akkor dobbant egy adott férfi mellől, ha már be van biztosítva egy másiknál. --> Erre azért hozhatnál egy forrást, ez elég hasraütésszerű kijelentésnek tűnik, főleg a kategorikus "mindig" szó alapján.
2021. máj. 15. 20:02
 19/84 anonim ***** válasza:
68%
Egyébként hármas egy elég pontos kommentet írt, érdemes elgondolkodni rajta.
2021. máj. 15. 20:03
 20/84 anonim ***** válasza:
92%
Máskor meg azért sírtok, hogy a nők karrierista maszkulin törtetőkké váltak, ahelyett hogy otthon szolgálnák a férfiakat.
2021. máj. 15. 20:06
1 2 3 4 5 6 7 8 9

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!