Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Egy feminista szerint hogyan...

Egy feminista szerint hogyan kell udvarolnia egy férfinek?

Figyelt kérdés
Hogyan közelítsen? Mit mondhat és mit nem? Hol szólíthat le? Hol érinthet meg és hol nem? Megérinthet-e egyáltalán? Mikor csattanhat el az első csók?

2021. máj. 7. 13:11
1 2 3 4 5
 41/45 anonim ***** válasza:
100%

Mit árul el?

Pont ez lenne a lényeg, azt csinálsz amit akarsz, ha másoknak nem ártasz vele. Az ürülék fogyasztása azért gond, mert másokat sodornál veszélybe.

Gondolom az undorra akartál rájátszani, de az meg nem jön be: undorodok a pacaltól, mégis úgy gondolom hogy egye aki szereti. Csak nekem ne legyen muszáj.

Hol itt a gond?

2021. máj. 10. 14:34
 42/45 A kérdező kommentje:

38: ezt jól látod. Csak az a baj, hogy az építőiparral szemben a vezetői (!) helyekre a feminácik szerint jár nekik az 50% nő pusztán punci és nem képesség alapon, amíg a veszélyes, és még jól alul is fizetett munkák esetében ugyanez a követelés valahogy nincs meg.

Itt érhető tetten egyébként többek közt az egész szánalmas mozgalmuk tisztán többletjogok szerzésén meg profitleven működő motivációja.

2021. máj. 10. 14:38
 43/45 A kérdező kommentje:
41: a gond az agyadban van, meg azzal, hogy anyád nem húzott gumit.
2021. máj. 10. 14:39
 44/45 anonim ***** válasza:
65%

Mitől lettél hirtelen ilyen ideges? :D

Megválaszolnád, kérlek, hogy mit árul el? Vagy csak vagdalkozunk?

2021. máj. 10. 14:43
 45/45 anonim ***** válasza:
34%

40#

Én azt írtam, hogy SZERINTEM nem lehetne, mégha sokmindenben egyet is értek. Majd kifejtettem miért. Ez egy amolyan vélemény megosztó oldal. Nem baj, ha neked más, csak ne köss belém. Én sem tettem. :)

38 voltam, meg egy korábbi...

2021. máj. 10. 21:53
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!