Egy feminista szerint hogyan kell udvarolnia egy férfinek?
"Nincs. A feleségemmel tökéletesen kiegészítjük egymást, és boldogok vagyunk."
szerintem meg baromira parázol, hogy a csúnya gonosz feminista eszmék "megfertőzik" a feleségedet.
11: az engem is érdekelne, hogy mitől jobb választás egy feminista, mint egy "álagos" nő. Utóbbi úgy gondolom, jelentősen kevesebb problémát gördít a boldog párkapcsolat útjába.
Nem követelőzik folyton és kapja fel a vizet minden kitalált problémán. Nem heréli ki a férfit és sorolhatnám.
11
Nem félek, de nem szeretném, hogy feminista téveszmékhez kéne igazítani az életünket természetesen. Mint ahogy ő se fél attól, hogy erőszakos asszonyverővé válok, viszont biztosan nem szeretné.
Mások nevében NEM tudok nyilatkozni. Én csak egyetlen egy feminista nő vagyok, a saját személyes véleményem tudom leírni.
Én nem szeretem a direkt udvarlást, engem taszít a gondolat, hogy egy vadidegen máris kapcsolatot/szexet akar tőlem, felszínesnek gondolom az ilyesmit.
Annak a híve vagyok, hogy "kötetlenül" jó megismerni egymást, aztán a haveri-baráti viszony szépen átalakul többé egy idő után. Eddig minden kapcsolatom így indult, nem tudom másképp elképzelni, és nem is vágyok másra.
"Nem követelőzik folyton és kapja fel a vizet minden kitalált problémán. Nem heréli ki a férfit és sorolhatnám."
Egy normális feminista nő se tesz ilyeneket.
Vannak beteg feminácik, de velük összemosni az összes feministát nem sokkal különb annál, mint amit a feminácik tesznek (pl. "léteznek erőszakos férfiak = minden férfi erőszakos")
14: akkor jó régóta egyedül lehetsz, nem rosszból írom.
Udvarlás címén nem azzal megyek oda egy nőhöz, hogy barátkozni akarok. Az ilyesmiből születnek aztán a barátzónák, ahol a férfi a nő papaucsává válik, mert a nő természetesen nem tud felnézni rá férfiként, és más, rámenősebb férfiakkal osztja meg az ágyát.
Neked udvaroltak már? Mert ha igen, nem hiszem, hogy ez lenne a véleményed. Főleg, hogy egy normális nőnek hízelgő az, ha egy férfi udvarol neki (kielem: NEM úgy, hogy rácsap a se*ggére és fogdossa).
"akkor jó régóta egyedül lehetsz, nem rosszból írom."
Miért lennék? Élettársi kapcsolatban élek a párommal immáron 6 éve. Miből gondolod, hogy egyedül lennék? Tényleg kíváncsi vagyok. :)
"Neked udvaroltak már?"
Igen, és nagyon kínos élmény volt, rettenetesen kellemetlenül éreztem magam, hiába viselkedett tényleg normálisan az illető.
Nekem egyszerűen ez nagyon furcsa, hogy egy vadidegen egyből többet akar tőlem, nem értem milyen alapon.
18: szerinted mit akarjon mégis? :D Ő egy egészséges férfi, te meg egy egészséges nő. Lehet, hogy nagyon különlegesnek hiszed a személyiségedet, de én vélhetően nem vagy annyira közel sem érdekes, hogy valaki jobban akarja a barátságodat, mint egy párkapcsolatot veled. Ez nálam is így van, mindenkinél.
Attól, hogy neked kínos az udvarlás még nem jelenti, hogy a többségnek is az lenne, és a te hozáállásodhoz kellene azt igazítani.
Fogadd el, hogy kisebbségben vagy, és ne akard normaként beállítani azt, ami a hozzád hasonló kevesekre jellemző.
"szerinted mit akarjon mégis? :D Ő egy egészséges férfi, te meg egy egészséges nő. Lehet, hogy nagyon különlegesnek hiszed a személyiségedet, de én vélhetően nem vagy annyira közel sem érdekes, hogy valaki jobban akarja a barátságodat, mint egy párkapcsolatot veled. Ez nálam is így van, mindenkinél."
Nem teljesen értem. Leírtam, hogy mit "akarjon": barátságot, haveri, kötetlen viszonyt. Ismertséget. Vagy csak a különleges embereknek lehetnek haverjai? Ezt nem teljesen értem most...
"Attól, hogy neked kínos az udvarlás még nem jelenti, hogy a többségnek is az lenne, és a te hozáállásodhoz kellene azt igazítani.
Fogadd el, hogy kisebbségben vagy, és ne akard normaként beállítani azt, ami a hozzád hasonló kevesekre jellemző."
Összekeverhetsz valakivel, én direkt ezzel indítottam a válaszom, hogy csakis a saját nevemben beszélek, nem általánosságban. Más helyett nem tudok nyilatkozni, nem is szeretnék.
Tisztában vagyok vele, hogy kisebbségben vagyok, és nem tisztem normaként beállítani.
Idéznéd, hogy hol állítottam be normaként bármit is? Mert lehet hogy összekeversz másik kommentelővel, és félreértés van...
20: akkor meg nem tudom, miért írsz ehhez a kérdéshez, ha egyébként egyetértesz a hagyományos udvarlási formával - ami mint tudjuk, neked személyesen nem oké, de a többségből kiindulva tudomásul vesszük, hogy teljesen legitim és nincs vele semi baj.
Egyetértünk?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!