Egy feminista szerint hogyan kell udvarolnia egy férfinek?
"bár ennyi ésszel azt is erősen kétlem, hogy férfi vagy" hát nagyon gáz vagy kérdező 🙄
Remélem nincs barátnőd, neked nagy gondok vannak odabent. Egy feminista nő a párkapcsolatban egyenlőséget akár és egy normális emberi kapcsolatnak ebből is kéne állnia, nem alá fölé rendeltségből. Az meg hogy azt állítod hogy az összes feminista nő csak követelőzik, az nem igaz, ha van is ilyen nő az nem attól függ hogy feminista vagy sem bár lehet hogy te ezt a feminacira érted, ami még már megint más.
Nem vagyok vérbeli feminista, de azért az alap dolgokkal egyetértek.
Én nem gondolom, hogy teljes mértékű egyenjogúság valaha is lehetne, mert beismerem, hogy sosem fogok 40 fokban cementes zsákot cipelni nőként egy építkezésen és egy férfi se építsen műkörmöt pl. (Most mondtam valamit.) Ugyanakkor férfias szakmát választottam, amit imádok ugyan, de gyakran érzem azt, hogy hátrányból indulok a nemem miatt.
Én szeretem, ha udvarolnak, de szeretem a mértékletességet ebben. Ne legyen tolakodó, túlzó, rámtelepedő. Jó érzés, ha kezdeményező, érdeklődő a férfi. Nem várom el, hogy lesegítse a kabátomat, vagy kihúzza a székem, de jól esik, ha előre enged az ajtóban, vagy felajánlja, hogy ő fizet (mégha nem is fogadom feltétlenül el). Szeretem azt is, ha ő jelentkezik előbb egy jól sikerült randi után.
"Kissé rendet kéne tenni a fejedben, bár ennyi ésszel azt is erősen kétlem, hogy férfi vagy"
Hát ha egy hímsoviniszta f.szfejjankó vagy, akkor szerintem neked sehogy se kell udvarolnod egy feministával.:DD
Majd a normális értékrendű férfiak helyetted is fognak.
F
"sosem fogok 40 fokban cementes zsákot cipelni nőként egy építkezésen és egy férfi se építsen műkörmöt"
Ez a te magánügyed.
Én nőként pakoltam már építőanyagot, és láttam már műkörmös férfit is.
Hadd döntse már el mindenki saját magának, hogy mit akar.
Mivel az emberi ürülék fertőzésveszélyes, így természetesen nem helyeslem és de, ártanál vele másnak.
Ne haragudj, de nagyon nevetségesek a példáid. :D
35# Én is pakoltam már építőanyagot, de más építőanyagot pakolni otthon barkácsolva 10 évente egyszer pár hétvégén át és más segédmunkásként dolgozni egy építkezésen 30 évig hóban, fagyban télen mínuszokban, majd pár hónappal később gatyarohasztó melegben tűző napsütésben minden áldott nap akár több tíz kilométert megtéve a munkaterületen belül. Én utóbbira gondoltam.
Az építőiparban dolgozom, látom mit csinálnak ezek az emberek. Én nőként belátom, hogy nekem ez nem menne. Olyannyira nem menne, hogy úgy gondolom a kivitelezés világa kemény férfiakat igényel minden területen. Ez valóban a magánügyem, ettől még leírhatom, nem?
37: de legalább sokat elárul rólad, hogy mindössze a fertőzésveszély miatt látod problémásnak.
Nem irigylem a párodat, bár ezek után kétséges, hogy épelméjű.
Leírhatod, csak nem értem az összefüggést. Nem lehet egyenjogúság, mert te nem szeretnél cementet pakolni... mi köze a kettőnek egymáshoz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!