Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Egy feminista szerint hogyan...

Egy feminista szerint hogyan kell udvarolnia egy férfinek?

Figyelt kérdés
Hogyan közelítsen? Mit mondhat és mit nem? Hol szólíthat le? Hol érinthet meg és hol nem? Megérinthet-e egyáltalán? Mikor csattanhat el az első csók?

2021. máj. 7. 13:11
1 2 3 4 5
 21/45 anonim ***** válasza:
100%

A kérdésben feminista nőktől kérdezel. Én feminista nő vagyok.

Miért ne írhatnék a kérdésedhez?

Kitől vársz akkor választ, és milyet?

2021. máj. 7. 14:37
 22/45 anonim ***** válasza:
100%

,,Mások nevében NEM tudok nyilatkozni. Én csak egyetlen egy feminista nő vagyok, a saját személyes véleményem tudom leírni.''

Ezt írta neked a nő. Te pedig erre Kérdező ezt válaszoltad:

,,Fogadd el, hogy kisebbségben vagy, és ne akard normaként beállítani azt, ami a hozzád hasonló kevesekre jellemző.''

Most akkor nem a véleményére voltál kíváncsi? Vagy mit szeretnél hallani, hogy az az egyetlen igaz, amit te gondolsz?

2021. máj. 7. 14:48
 23/45 anonim ***** válasza:
90%
#23 *Man moment* 😅👏🏻
2021. máj. 7. 15:26
 24/45 A kérdező kommentje:

22: "Én csak egyetlen egy feminista nő vagyok"

Ha kiemeli, hogy feminista, akkor máris értelmét veszti, ha képmutatóan azt mondja, hogy csak a saját nevében nyilatkozik. :D Fuck logic...

23: Te meg ezzel ugye kicsit sem általánosítasz, á, dehogy :D

2021. máj. 7. 15:46
 25/45 anonim ***** válasza:
100%

"Ha kiemeli, hogy feminista, akkor máris értelmét veszti, ha képmutatóan azt mondja, hogy csak a saját nevében nyilatkozik."

Miért?

Mármint komolyan, kifejtenéd hogy mi a logikai összefüggés itt?

Mi a képmutatás? Miért ne írhatnék a saját nevemben? :D

2021. máj. 7. 15:49
 26/45 A kérdező kommentje:

25: én náci vagyok, de csak a saját nevemben nyilatkozok, hogy dögöljön meg az összes zsidó.

Na ennyire hiteles a te kijelentésed.

Érted?

2021. máj. 7. 15:56
 27/45 anonim ***** válasza:
100%

Ez önellentmondás, hiszen a "d******n meg az összes zs**ó" más emberekkel kapcsolatos kijelentés, azt írod le, hogy egy népcsoporttal szerinted minek kellene történnie.

Én semmi ilyesmit nem írtam, csakis azt, hogy én a saját kis életemben mit preferálok.

Ha azt írod, hogy antiszemita vagy, de csak a saját nevedben nyilatkozol, szerinted a shakshuka cukkinivel finom, azzal szerintem nincs semmi gond, miért ne mondhatnál ilyet?

Amit te írsz, az kb. akkor lenne releváns, ha azt írtam volna, hogy "az udvarlás szexizmus, gyűlölöm az ilyen férfiakat, remélem mind egyedül marad haláláig". Semmi ilyesmit nem írtam.

2021. máj. 7. 16:02
 28/45 anonim ***** válasza:
97%

"11: az engem is érdekelne, hogy mitől jobb választás egy feminista, mint egy "átlagos" nő. Utóbbi úgy gondolom, jelentősen kevesebb problémát gördít a boldog párkapcsolat útjába.

Nem követelőzik folyton és kapja fel a vizet minden kitalált problémán. Nem heréli ki a férfit és sorolhatnám."

Hát ha a feminista nálad a férfit kiherélő szadista állat szinonimája, akkor igen, boldogabb az élet egy nem feminista nő mellett (szigorúan a te szóhasználod szerint véve a feministát).

A temperamentum elsősorban személyiség kérdése, a feminizmust hírből sem ismerő klasszikus paraszti világban is voltak karakán, házsártos vagy hisztériás asszonyok. És követelődző asszonyok is. Tudna néhány, örökké a ház körül güriző, örökké valami új dolgot beszerelni, csinálni, építeni kényszerülő idős bácsi mesélni.

Én modern férfinek tartom magam, szerintem jóval gazdagabb kapcsolat élhető át egy modern gondolkodású nővel, akivel mind az örömeinket, mind a feladatainkat és problémáinkat sokkal inkább meg tudjuk osztani, és sokkal inkább úgy érzem, hogy nem alá/fölérendeltek, hanem társak vagyunk.

2021. máj. 7. 16:22
 29/45 A kérdező kommentje:

28: na, hát ha voltak, lehettek a paraszti világban is házsártos, követelőző asszonyok, akkor csak nem voltak annyira elnyomva régen sem, nem igaz? Mert ugye ez is egy sarkalatos állítása a feminizmusnak. Örülök, hogy ezt megcáfoltuk.

Persze ennek egyből ellent is mondasz az utolsó bekezdéseddel, ahol már azt implikálod, hogy a nők és férfiak hagyományosan alá-fölé rendeltségben éltek.

Kissé rendet kéne tenni a fejedben, bár ennyi ésszel azt is erősen kétlem, hogy férfi vagy.

2021. máj. 7. 17:26
 30/45 anonim ***** válasza:
100%

A feminista azt szeretné egy kapcsolatban is, hogy mindkét fél egyenlőnek érezhesse magát.

Szerintem nincs az udvarlásra szabály, hiszen minden egyes feminista külön személyiséggel, más-más igényekkel rendelkezik. Az egyiknek, mint a fentebb író hölgynek, arra van szüksége, hogy jobban megismerje a másikat, barátságokat alakít ki, és ő ebből fejleszt kapcsolatot olyannal, akinek ez szintén megfelel. Bizonyára olyan feminista is van, aki imádja, ha udvarolnak neki. Az emberi kapcsolatokban szükség van a figyelemre, valódi kíváncsiságra, hogy megérthessük egymást.

2021. máj. 7. 20:56
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!