Tegnap volt egy családtag temetése, amiről csak 5 óra elteltével kapcsm értesítsét SMS-ben. Ti ezt hogy reagálnátok le? Bővebben egy sorral lentebb...
Igen, a hiba abszolút nálad van. Tudunk olvasni, de arról nem tettél említést hogy édesanyád is meghalt. Az pedig továbbra is úgy van, hogy a gyerekek örökölnek nagymama után, ha az egyik gyerek is meghal, akkor továbbörökli az unoka, DE ha ott a nagymama többi gyereke, akkor továbbra is ők az elsődlegesek.
Látatlanban feltételezel dolgokat, de közben nem tudhatod hogy ki mit élt át. Én pl három évig gondoztam a daganatos apámat, végül meghalt. De persze ilyen csakis veled történhet, senki mással, mindenki másnak cukormáz az élete. Megint túlpozicionálod magad. Hatalmas az egód, mindennek saját magadat rakod a középpontjába.
Érdekes hogy arról sem írtál semmit hogy milyen volt a viszonyotok már akkor is amikor még édesanyád élt, de elvárnád hogy nulla infó nélkül látnoki képességgel tudjuk amiket le sem írtál.
Kiállhatatlan ember vagy.
Lehet támadni a válaszolókat csak mert nem tetszik a véleményük, de láthatod a hozzászólásokból hogy te mész szemben a forgalommal.
Hogy esett volna ha édesanyád temetésének a napján valami idegesítő, önző rokon folyamatosan harcol veled? Hogy a pénz így meg úgy... Miközben annak a napnak édesanyádról kellett volna szólnia, és rólatok, akik ott maradtatok árván. És valaki így zavarta volna meg a gyászodat hogy hisztikézik mintha ő lenne most az elsődleges. Biztos vagyok benne hogy neked sem esett volna jól. Az embernek ilyenkor mérhetetlen a fájdalma, és rengeteg a tennivalója.
Még így is gondolt rád este, de te szartál felvenni a telefont, mert ötévesként viselkedsz.
Kábé a legfontosabb infókat nem írtad le... Szóval anyukád meghalt, nagynénédnek (gondolom anyukád testvére?) meg a férje halt meg. Anyukádnak és nagynénédnek van még másik testvére is? Nem tudom, a jog ilyenkor hogyan dönt, felteszem, hogy mivel anyukád is örökölt ... ja, de hülye vagyok, hiszen nagymamád még él, ugye? És nagymamád hol lakik?
Soha nem szoktam ilyeneket feltételezni, de nekem itt egy kicsit gyanús, hogy anyagi okokból viselkedsz így...
Akkor ha jól értem, három egymást követő este/éjjel voltak ill. nem voltak a beszélgetések nagynénéddel.
Első este az anyagiakról esett szó (kiadja nagyanyád lakását). Második este nem vetted fel. Ekkor akarta nagynénéd megmondani, hogy másnap lesz a temetés. Harmadik este szintén nem vetted fel. (Ekkor lehetett volna bármit és mindent tisztázni.)
"Nem az a normális, amikor valakit utólag tájékoztatok arról, hogy a temetés már lezajlott."
Drága kicsike! Ha nem vetted fel a telefont, akkor HOGYAN tudott volna tájékoztatni, hogy mikor lesz a temetés?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!