Tegnap volt egy családtag temetése, amiről csak 5 óra elteltével kapcsm értesítsét SMS-ben. Ti ezt hogy reagálnátok le? Bővebben egy sorral lentebb...
1. Semmi közöd a nagyanyád örökségéhez, ez nem rád tartozik.
2. A nagynénéd fel akart hívni, hoyg közölje a temetés idöpontját, te nem vetted fel a telefont.
Egyértelmüen te vagy a hülye.
Szóval most halt meg a férje, te meg még ilyen gyerekes játszmákat folytatsz vele.
Azt nem értem hogy hogy jön ide a nagymama lakása, de ha az a helyzet hogy már a nagymama is meghalt, akkor valóban csak neki (és édesanyádnak, ha még él) van joga rendelkezni az ügyei felett, meg kiadni az örökölt lakást, ha úgy akarják. A gyerekek örökölnek, abba senki más nem szólhat bele. Sem férjek, sem unokák.
Szerintem túlpozicionálod magad. A temetésen is annyit hisztizel mintha közelebb álltál volna a férjéhez mint ő maga, és a nagymama lakásával kapcsolatban is úgy viselkedsz mintha a tiéd lenne, mintha te hozhatnál döntéseket az ügyben.
Az ő anyjáról és az ő férjéről van szó, ha jól értettem, bár elég zavaros az egész sztori.
Még a telefont sem voltál hajlandó felvenni, és még neked áll feljebb. Én tudom hogy milyen érzés egy ennyire közeli hozzátartozót eltemetni. Ha nekem valaki így pattogott meg kombinált volna életem legnehezebb napján, nem hogy öt órával a temetés után nem írtam volna rá, hanem soha többé, nyomorgassa más lelkét, ne az enyémet mikor megvan a bajom.
Tudod vannak dolgok az életben amik nem rólad szólnak. Ez a temetés most nem rólad szólt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!