Az normális, hogy utálok felnőtt lenni?
Figyelt kérdés
Nemrég töltöttem be a 18-at, és már most utálom. Mindig ha valaki emlékeztet arra, hogy nem vagyok már gyerek, akkor sírni támad kedvem. Plusz nem érzem magam se gondolkodásilag, se kinézetileg felnőttnek, és annyira irigylek mindenkit, aki 18 év alatti, és tudom hogy ennél csak rosszabb lesz. Mit lehet tenni?
18/L
2021. ápr. 22. 18:38
11/16 anonim válasza:
Ez csak rajtad múlt felénk voltál és most sem valtozott semmi, eltanultad a fiatal korod bulik pasik nélkül mostmár meg ciki h nincs kalandod meg h zöldfülű szűz vagy! Azt javaslom merj élni bulizz meg nem késő! Anugy mit utalsz rajta? Eddig is anyukadek nyakán laktál ezutan is.. nem értelek.. mit utalsz? Igaza van az elottem szólóban 25 felett kezdodik a felnőtt kor neked meg orrod on a tojashely és ne másokat hibaztass azért ami kimaradt az eletedbol
12/16 A kérdező kommentje:
11: igazából csak az érzést, hogy nem vagyok már kiskorú, de nem tudom megmagyarázni miért utálom ezt
2021. ápr. 22. 19:34
13/16 A kérdező kommentje:
És nem másokat hibáztatok, leírtam, hogy félénk voltam, ezért nem volt semmi, de igen, most meg már cikinek érzem hogy nem voltam még kapcsolatban. Most is olvastam egy angol nyelvű oldalt, hogy a legtöbb 18 éveseknek kis kivétellel már volt szerelmi kapcsolata
2021. ápr. 22. 19:35
14/16 anonim válasza:
Kosz a lepontozast pedig csak őszinte voltam
15/16 A kérdező kommentje:
14:Nem tudom ki pontozott le, nem én voltam.
2021. ápr. 22. 21:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!