Miért van az hogy egy csomó 12 éves lány elribisedik? Persze nyilván sokan vannak akik normálisak maradnak, de van egy pár aki nagyon elhiszi magáról hogy felnőtt. Szerintetek miért van ez?
Figyelt kérdés
2020. júl. 31. 18:21
1/18 anonim válasza:
Meg van zavarodva. Nézz körül: mindenhol ömlik rájuk az, hogy 12 évesen már 30-nak kell kinézni, 6 tonna vakolat, pózok, csücsörítés... Némelyik úgy néz ki csórikám, mint valami mutáns. Csak azt nem tudom, hogy ezeknek nincs anyja vagy valakije, aki embert faragjon belőle? Na mindegy. Nekem unokahúgom lett ilyen. Amikor legutoljára láttam akkor egy aranyos kiscsaj volt, most 16 éves, fél karja tetoválva, póthaj, alig-ruhákban pózol a neten...olyan lett mint valami utcalány. Először meg sem ismertem, egy rokonom mondta, hogy ez bizony ő... Csak lestem pár percig, mi lett vele.
2/18 A kérdező kommentje:
Hát sajnos ez van😪Én annak örülök hogy engem nem fertőzött meg ez a dolog
2020. júl. 31. 18:36
3/18 anonim válasza:
Keress rá ytb,instán,tiktok zsebibabára. Ő a tini példakép.
6/18 anonim válasza:
Az ilyen gyerekek vagy nagyon el vannak hanyagolva otthon, vagy nagyon el vannak kényeztetve.
De amúgy a fiúk sem sokkal jobbak. Náluk is megy az ecsethajazás, a csúnyán beszélés, stb.
8/18 anonim válasza:
Mit vársz azoktól a mintaszülőktől, akik nagy eséllyel elváltak és /vagy szeretőt tartanak, a kölküket pedig munka után látják, este 6 körül és addig azt csinál, amit akar? :D
9/18 A kérdező kommentje:
Hát ja😪
2020. júl. 31. 19:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!