Miért alakult úgy, hogy a férfiak zsánere többnyire a szőke hajú nő, míg a nőknek többnyire a sötét hajú férfi? Szerintetek milyen evolúciós, társadalmi, pszichológiai okokkal magyarázható? Szerintem sokkal többrétűbb kérdés, mint elsőre gondolnánk
Férfi vagyok, és nálam fontos a hajszín. És legyen minél sötétebb: kívánatos a fekete, a nagyon sötét vörös, a sötétbarna.
Az összes partnerem ilyen volt, szőkével soha nem jártam, és alig tetszett néhány.
Nekem a barna vagy fekete hajú, barna szemű lányok sokkal jobban tetszenek! Nem is volt szőke csajom se kapcsolatban, se alkalmira. Nem találtam olyat szőkében aki számomra vonzó lett volna.
A sötétebb haj nekem szexibb, vonzóbb.
Magam is sötétbarna hajú vagyok.
36F
En no vagyok es a voros hajúak a kedvenceim mindkét nembol. De minden hajszínnel volt mar dolgom, nem az alapján választok.
Talan a világos barna/szoke meg az, ami jobban tetszik (egy visszatekintve...), mert inkább a kaukázusi jellegű emberek tettszenek mint a mediterrán/azsiai/afrikai...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!