Miért jön mindig ezzel a nagymamám?
Azt tudni kell, hogy én eléggé háklis vagyok néhány dologra (pl. amikor valaki beleiszik az üvegbe, poharamba vagy a kajába amiből mindenki szed)
Amikor eszek nála (néha), akkor mindig elmosom a kanalat/villát mert nem takarít, hullik a haja és poros-piszkos minden. Ilyenkor rámszól hogy bezzeg a kutyát nyalogatom meg csókolgatom, de ha valaki hozzányúl a kajához vagy beleeszik az meg zavar. Tény hogy szeretem a kutyákat, de azért nem csókolgatom/nyalogatom csak szoktam velük játszani.
Mert sértőnek találja, hogy elmosod, ezzel érzékeltetve, hogy ő nem éri el a te higiéniai elvárásodat. A kutya nyilván itt csak egy apropó, amit felhozhat ellened, akár igaza van, akár nem.
Egyébként engem is kiver a víz az általad említett dolgoktól, hálistennek az én családomban ez nem jellemző.Én mondjuk a békesség érdekében inkább kerülnöm, hogy ott egyek/igyak bármit, főleg, ha látszik, hogy nagyi szívét sérti ez a dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!