Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mi a véleményed az olyan...

Mi a véleményed az olyan videósokról, mint a TheVr?

Figyelt kérdés

2021. ápr. 2. 09:49
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
86%

30: Szerintem nem is az a baj, hogy nagyra nőttek egyes csatornák. Hiszen ez a céljuk a videósoknak, hogy sokan nézzék őket.

A bajt a platformok ajánlórendszere jelenti. A Youtube és társai eleve a legnézettebb és legtöbbet likeolt videókat ajánlja. Elhiszem, hogy máshogy nehéz lenne mérni egy videó értékét és nem is mondom, hogy máshogy kellene.

De, már régen létrehozhatott volna a Youtube egy kezdő, új csatornákat ajánló sávot a főoldalon, hogy a kezdők is kapjanak egy pici segítséget, lökést.

A Youtube (és pár másik platform) ezt nem tette meg, hanem világosan látszik, hogy a nagyokat akarják még nagyobbra növelni.

A videósok részéről a baj az, hogy szokása a "nagyobb" videósoknak (tisztelet a kivételnek, amelyik rendes), hogy lenézik, egyesek közülük egyenesen cikizik a kezdőket (haladás, hogy ez már viszaszorulóban van és érdekes módon éppen a rantereknek köszönhetően, akik ezt a káros viselkedést szóvá tették). Itt kezdő alatt nem csak a minecraftozó, vagy botladozó gyerekekre gondolok, hanem felnőttekre is, akik komolyan elkezdtek volna valami érdekeset, de valamelyik "nagy" betalálta őket és inkább hagyták a francba az egész videózást, még mielőtt lett volna belőle valami. Láttam pár ilyet eltűnni az elmúlt 6-8 évben.

A nagyok az elmúlt években szándékosan, tudatosan kiszorították, elkergették a kezdőket (ismétlem, tisztelet a kivételnek, amelyik rendes volt és nem tette, hanem sőt segítette a kicsiket). Lehetne mondani, hogy aki nem erős idegzetű, az ne kezdjen el videózni, de őszintén, a "nagyok" is sértődősek még mindig a normálisabb kritikákra is, tehát ez nem érv.

Sajnos a videózás nagyon nem arról szólt már az elmúlt kb. 8 évben, hogy virágozzon minden virág, hanem arról, hogy a nagy fa még nagyobbra nőjön.

2021. dec. 5. 09:43
 32/34 anonim ***** válasza:
100%

a Vr-t regota nezem, tok jok a videok meg Jani streamjei. Pisti tultolja a szineszkedest, meg elnyomja Janit.

Nessaj meg mindig vicces, jok a poenjai nagyon.

Unfield is ritkabban tolt mar fel vlogot, neki sem a videozas mar az elsodleges bevetele szerintem.

A KD csapat viszont tenyleg nem fejlodott semmit az evek alatt. Technikailag ok is jok, csak unalmasak a videok, latszik hogy kinosan erzik magukat a kamera elott, zavarban vannak. Nemtudom kik a celkozonseguk, a VOD nezettseguk is keveske szerintem. Nezek egy VOD ot es nem erzem azt hogy folytatni akarom, holott egy Nessaj 3 oras streamet siman vegignezek.

Mostanaban Senshi-t nezem, 30k subja van, kis csatorna, nagyon jo.

O a peldaja annak, hogy legyen egy webcamod, neted, es add onmagad. a game mindegy. O pont ettol jo.

2021. dec. 7. 16:16
 33/34 anonim ***** válasza:
100%

Senshit én is szeretem. Ő csak olyanokkal játszik, ami tényleg érdekli, és ő tényleg imádja a gaminget, látszik rajta, mert mindent megnéz, értékeli a fejlesztők munkáját. És szem előtt tartja, hogy a nézők is informálva legyenek közben, teszem azt fordít, mindent elolvas, stb.

Persze ő nem is pózol a csillivilli autóval, meg 2 milliós pc-vel, mint a Vr-"ikrek". Azoknak csak egy eszköz a gaming, hogy gatdagodjanak, ők már régóta nem élvezetből játszanak.

2021. dec. 7. 16:26
 34/34 anonim ***** válasza:
100%

a theVR csatorna akar ThePisti csatorna nevvel is mehetne, mert mindig o van a kozeppontban. a weboldalukon egyeduli CEO, a csoportos streamek alatt mindig az o kepernyojet latni, es az o orditasait hallani, mindenki mas tud rendesen beszelni, a Happy Hourok alatt vegig o pofazik, a tobbi meg bologat, a non-gameplay vidikben is tobbnyire o van, a Forbes fotokon is elorebb all mint Jani, ezzel jelkepezve h "en vok a fonok kocsogok". Az insta postokon is Pisti van tobbszor, Jani egyedul az esti streamjeiben kap teret, azokat szeretem nezni mert o ugy streamel mint egy kulturalt ember.

Janival ketten epitettek fel amijuk van, Janieknal egy szobabol indult az egesz, ez a gorilla meg meg mindig feltunesi maniaban szenved, mert ha 1 mp-ig nem eppen o van a kozeppontban, az mar gaz. Az jon le Pistirol, hogy o az a tipikus filmes fonok akit utalnak az irodaban, es mindenbe belekot.

2021. dec. 16. 03:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!