Nektek mi a véleményetek a magyar Youtube videósokról?
Szerintem teljesen felesleges és haszontalan, semmitmondó és számomra kínos videókat gyártanak, hogy az hihetetlen, és mégis több százezren nézik a videóikat, sőt rajonganak értük, igaz legtöbbje tini.
Párat összeszednem, akiket ismerek, és úgy gondolom, hogy nincs értelme annak, amit csinálnak:
Royalszabi, PamKutya, luckeY, UNFIELD, Viszkok Fruzsi, Barni., I Have No Idea Hungary, Boldzer, Már megint Kitty, OwnMcKendry, Radics Peti, Dezső Bence, BENIIPOWA
Csak arra lennék kíváncsi, hogy miben nyilvánul meg a "számodra kínos" rész?
A felsoroltak közül egyről biztosan tudom, hogy egy műmájer köög.
Ha nem tetszenek, ne nézzed őket.
10 milliós ország vagyunk, így nálunk kevesebb a jó videós, mint pl. az USA-ban. De az arányokat tekintve, nincs probléma.
Ezek a videósok nem haszontalanok és feleslegesek, nem semmitmondóak, maximum téged nem érdekelnek a poénok, a sminkek és hasonló dolgok. Biztos van valami hobbid, amire hasonlóan rálehet húzni, hogy teljesen semmitmondó és felesleges, de ennek az égvilágon semmi értelme.
Számodra feleslegesek, de amúgy teljesen megértem őket mert mindig jobb azt csinálni mint szalag mellett 8 órában. Akiket felsoroltál max a felét ismerem.
A lényeg az hogy van rá kereslet. Tudod mint a Győzike show-nál. Senki se nézte de mindenki tudta hogy mi folyik benne :) Pedig ott is lett volna már lehetőség vagy csatornát váltani vagy kikapcsolni, de sokan nem így tették.
A legdurvábbak egyike pedig Molnár Krisztián még az hogy nézik bár azt is felesleges, de még feliratkozója is van vagy 25ezer asszem...
Amúgy nem teljesen felesleges. Pl a game-ket szoktam nézni, jó megnézni melyik játék milyen. Ráadásul én nem is játszom mert nincs alkalmas gépem hozzá.
28F
Radics Petin sokat szoktam röhögni :D
Amúgy a legrosszabb, ez az "egymás felszopkodása".
Mindenki mindenkivel videót csinál, hogy egymás nézettségét növeljék. A másik, hogy az összes beauty/lifestyle csatorna egy az egyben ugyan az. Értéktelen, egyéniséget teljes mértékig mellőző beauty dolgok, a táplálkozási tanácsaik meg egyenesen röhejesek.
A másik pedig ez a szponzorációs mizéria és a pénz. Tele van ezzel az egész, akár burkoltan is, és ebből az egészből a Starnetwork nevű közvetítő cég jön ki szerintem a legjobban anyagilag. (Gyanúim szerint ide vezethető vissza az egyes videósok közötti "felszopkodás" mert minél több a nézettség, annál többet kap a Starnetwork is, és gondolom van egy záradék a youtuberekkel kötött szerződésben, hogy teljesítenük kell bizonyos feltételeket.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!