Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mi a véleményed az olyan...

Mi a véleményed az olyan videósokról, mint a TheVr?

Figyelt kérdés

2021. ápr. 2. 09:49
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
75%

https://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__egyeb-kerdesek__1100..

Kérdezted már. Le lett írva ott részletesen.

Amúgy nem VR-ról, de úgy az egész streamerekről, nagyon sokan tévedésben vannak, ha mindig ott vannak a chaten és donatelnek, hogy akkor valóban "barátok" lesznek az adott streamerrel. Ez hatalmas nagy illúzió és saját magukat csapják be vele az emberek. Minden streamer munkának tekinti, vannak olyanok, akik okosabban észrevették,(Ruben, Nerdhub, Ak...stb) ha az embereket beengedik a magánéletükbe, akkor sokkal több nézettségük lesz és ezáltal a nézők is jobban fognak hozzájuk kötődni emiatt, de sosem lesz ebből igazi barátság. Kár azt hinni, hogy küldesz x donatet a streamernek és akkor majd elmenne veled sörözni vagy bármi ilyesmi. Nem.

2021. ápr. 2. 10:40
 12/34 anonim ***** válasza:
76%

Falra mászok tőlük, borzalmas társaság.

Leginkább az akaszt ki hogy bármilyen játékra rá akarok keresni hogy nézzek egy gameplayt, első találatra ezt a két nyomorékot adja ki mindig.

Jani annyira személyiséget nélkülöző karakter, hogy egyszerűen át lehet nézni rajta, mintha nem is létezne. Pistinek meg a rozsdásfazék vartyogó hangjától meg az infantilis hiperaktív hülyegyerek viselkedésétől a világból ki tudnék szaladni. Borzalom.

2021. ápr. 2. 11:11
 13/34 anonim ***** válasza:
26%

"Raadasul meg szamodra szimpatikus emberek reakciot is vegig figyelheted, mintha baratokkal lennel"

Nem szószerint értettem, hogy barátoknak tekintem/tekintjük őket, de akadjatok rá egy félmondatra nyugodtan, hogy mekkora függők vagyunk. :D De aki pl mindennap ott van a streamjeiken (beszéljünk akármelyik videósról), az azért bőven benne van az életükben, a személyiségükben. Nem ők mifelénk, hanem mi őfeléjük. És nyilván ha szimpatikusak, szeretünk "velük" időt tölteni.

De ha igazatok lenne, akkor senki nem nézhetne sorozatokat sem. Végülis egyik csaj sem fog sikítozni minden héten a majdan kijövő Loki sorozaton például. :)

2021. ápr. 2. 11:22
 14/34 anonim ***** válasza:
23%

Barátnőd hogy viseli, hogy a virtuális emberkékkel töltöd az időt helyette? :)

2021. ápr. 2. 11:25
 15/34 anonim ***** válasza:
31%

14

Nő vagyok. És a barátom jól viseli, együtt nézzük. :) És nem virtuálisak, mert hús vér emberek, akár csak mi. :) Vagy akár a kedvenc fimszínészed.

2021. ápr. 2. 11:35
 16/34 anonim ***** válasza:
55%

Imádom azokat, akik mondják, hogy "mi értelme azt nézni, hogy más, hogy játszik, helyette inkább játsszál te!", aztán ez a mondat leírása után elment focit nézni a tévében. :DDDDDDDD Vagy betette valamelyik Marvel filmet. :D Mi értelme nézni, ahogy más színészkedik? Akkor már menjél és színészkedjél te! :D

Egyébként meg profik. Jól írták. Én se nézem őket, mert őszintén, meguntam Pistit. Mikor kisebb voltam, szerettem, mert viccesnek tartottam, de mára már beleuntam. Ettől függetlenül nincs vele igazán bajom, csak egyszerűen meh. De leginkább a Dark Souls sorozata volt az, ami kiverte nálam a biztosítékot. Azt fizikailag fájt nézni, ahogy szenved és őrjöng, de nem használna pajzsot, mert az "b****zis", helyette vergődik és mindenkit lehoz az életről a visítással. Nem mindig ilyen, tudom, de mondom, nálam ott vége volt. Ettől függetlenül a munkájuk kiválóan végzik és informatikai kütyük témában Magyarország legnagyobb szakijaik.

2021. ápr. 2. 15:32
 17/34 anonim ***** válasza:
100%
Ha van 1 játék ami érdekel, akkor pár óra gameplayt nézek tőlük. Modern technológia nem érdekel, így tech videokat nem nézek tőlük. De ha tetszik is egy játék amivel játszanak, 15 évvel ezelőttről is találok hasonlókat, és inkább azokkal játszok. Ahogy észrevettem, szinte az összes modern játék koppintása valami olyannak, amivel játszottam már 15 éve. Így legtöbbször inkább elmegy a kedvem. Meg nem tetszik, hogy mindennel játszanak, be se fejeznek egyet, jön a másik.
2021. ápr. 4. 23:43
 18/34 anonim ***** válasza:
24%
En egyebkent kb 2-3 jatekot elvezek ugy, hogy jatsszak is vele folyamatosan. Ezek nem sztori jatekok, hanem altalaban strategia, szimulator. A sztorisakat megunom, mert hiaba erdekelne a sztori, felidegesit, ha nem tudok benne haladni, mert meghalok vagy barmi. Igy inkabb nezem oket, ugy annyira nem zavar, ha meg is halnak a streamerek, altalaban a hatterben megy a video mikozben mast csinalok, szoval nem kell 6x feszult figyelemmel ujraneznem ugyanazokat a reszeket, megis vegig tudom nezni az egesz jatekot es be tudom fejezni a tortenetet. A gepem elbirna sok jatekot, de nekem a jatekok 90%-a elvezetesebb, ha nezem a hatterben mint egy filmet, sorozatot, mikozben vagy en is jatszom valamivel, vagy tanulok, dolgozom, egyeb.
2021. ápr. 5. 09:32
 19/34 anonim ***** válasza:
78%

1 gameplay videót láttam tőlük, az értékelhetetlen volt. Ha van egy komolyabb játék, és valaki úgy megy végig rajta, mnitha csak codozna, szarik mindenre rá, de ő egy játékot bemutató youtuber, az számomra szar.

Azért csinálja meg azért nézi az mebert, hogy bemutassa a játékot, de ha nem ezt teszi csak megy szétlő mindenkit, szarik arra mi hangzik el, az értékelhetetlen.

2021. ápr. 5. 17:18
 20/34 anonim ***** válasza:
89%
Amikor még youtubeon videóztak akkor jók voltak, twitch óta a béka segge alatti a gameplayek szinvonala, plusz el is szálltak maguktól, így le is álltam a követésükkel
2021. ápr. 6. 22:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!