Anett anno nagyon barátságos, szerény leány volt, ám manapság már kezd kissé hajazni "Ancsára,,. Ancsáról már többet tudnék beszélni. Megjátssza magát, magamutogató, tizenéves létére "haspólóban állok és kockás a hasam, nagy a seggem és a mellem,, képeket posztol. Beszélni nem tud. A videó azonban tényleg szánalmas... A Polla ellen felhozott érvek legkevésbé sem állják meg helyüket. Amúgy a javítóprogram is aláhúzza a Polla nevet, tehát a furcsa névben mondjuk van valami... :D Lényeg ami lényeg, Anett és Ancsa elszálltak maguktól.
2016. dec. 25. 14:55
4/8 anonim válasza:
Én csak pár videójukat láttam, de nekem szimpatikusak, Ancsa olyanokat mond néha, hogy szakadok rajta xd
Viszont ez a videó szánalmas, kezdjük ott, hogy ez a gyerek köt bele pl. abba, hogy Ancsa nem artikulál..Ő, aki nem meri a hangját se felvállalni és google forditóval olvastatja fel a szövegét? :D :D Nevetséges.
2016. dec. 25. 15:23
5/8 anonim válasza:
Nagyon megjátszós. Kifejezetten nem tetszik. Semmi vicceset nem látok benne. Ha röhögni és tanulni szeretnék valamit, akkor Szirmai videóit nézem.
2016. dec. 25. 15:42
6/8 anonim válasza:
itt próbálod növelni a nézettséged? már 64-en látták XD hát elég szánalmas egy video, sztem jobb lenne törölni... mások megalázása nyilvánosan elég utolsó dolog sztem... meg akár fel is jelenthetnek becsületsértésért...
2016. dec. 25. 17:00
7/8 anonim válasza:
Hú de sok félreértést fog még okozni a jövőben, hogy a 18 alatti korosztály azt hiszi, hogy a videós fogalma az azt jelenti, hogy valaki Youtube-ra feltölt videókat.
2016. dec. 27. 11:09
8/8 anonim válasza:
Az is sok félreértésre ad okot hogy sokan azt hiszik hogy mindenki aki feltölt videókat a yotube-ra akkor az azért teszi mert azt hiszi hogy ő videós lesz.
Rengeteg olyan nyilvános videó van amit barátoknak vagy családnak vagy csak az érdekessége miatt vagy csak egy kis kreatív hajlam kiélés vagy poénkodás céljából töltenek fel emberek. Az már igaz hogy ezek az emberek nem a gyakorin kérdezgetik hogy mennyire jó a videójuk.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!